• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PALEONTOLOG: pragmatismus leda tak ve forme Selmy ze Simpsnu, ktera vycakala Barneyho kasrem, sotva ji na nakym mejdanu rek: Ahoj kráskööö:))

jo, tyhle veci se stavaj, stavaj se i horsi veci, ale ja v takovy reakci vidim neochotu uznat, ze nekdo utrpel nejakou realnou ujmu, protoze neni vycislitelna a lidi radi prehanej, aby byli stredem pozornosti visco:)) takze je to pak o naky ne/duvere, ze to s nekym nejak zacloumalo, protoze ja bych se s tim prece vyporadal razdva a zadny caviky, jako deda za 2.sv.v., prisel s 10000 ostatnich ve Svobodovy armade a kolik jako myslis, ze se z nich pak lecilo s nakym PTSD? no nikdo, tak jakepak copak!:))

a imho taky ten moralni odsudek je jedna z mala moznosti, jak se proti takovymu chovani jako spolecnost branit a dotycny/mu vyjadrit nakou sounalezitost a podporu a tomu slizkymu mrdkokloktovi nic nez opovrzeni!:))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FRK_R23: nj ale tohle chovani nezmenis, z toho vychazej
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PALEONTOLOG: Pragmatický je necpat random lidem svoje péro do ksichtu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HAR4NT: nakreslim ti diagram, asi :) tvurkyne obsahu i s nevyzadanou reakci musi pocitat, dixpix je konstanta ve vesmiru, tam neni odvolani, paklize to neumi system filtrovat. o tom pise karkulka, to jsem mel taky ba mysli od zacatku. ty ostatni damy by si stezovat mohly, ale musej spis na system, protoze vzdycky se nekdo najde, to je proste konstanta. jako muzes ukazovat na idioty, co to posilaj, nekonecne dlouho, a budes mit i pravdu, ale tim to posilani neskonci, to zarizne az system. tady teda ne, to uz vyjasnil sith.
    pokud neresim predvidatelnej a neodstranitelnej problem, tak jsem linej curak, to je cely. s tim vubec nijak nesouvisi nejaky navrhy na prcani v trvamji, nebo co to salaman zkousel. to jsou uplny debility. znovu ukazovat prstem muzes, ale tim to nikdy nevyresis..
    trochu pragmatismu k tomu moralizovani by to chtelo...
    MORTTUUS
    MORTTUUS --- ---
    Přiznám se, že jeden dickpick jsem taky spáchal, nicméně byl na vyžádání. Mám takovou svéráznou kamarádku, se kterou jsem jednou tohle téma rozebiral a zmínil jsem se, že jsem nic takového nikdy neposlal. Kamarádka zareagovala slovy: "Fakt ne? Tak mi ho pošli. Miluju ten pocit, když jsem v něčem první!" :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ADAMIRA: Připomnělo

OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    word salad
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Hmmm, vypadá to že skupiny "moje dcera nesmí bejt na hajzlu v oddělené kabince vedle chlapa" a "nebuď trasořitka když ti někdo cpe pod nos svýho dicka" maj docela hodně velkej průnik. :)

Zajímalo by mě jestli má někdo z těchle kašpárků třeba piercing, pokud ano, můžete ho uplně v pohodě pobodat, bylo by hodně, ale hodně pokrytecké někomu platit za to že tě probodne a fňukat když to někdo udělá zadarmo. :)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Priznam se, ze stojici pero neni nijak extra esteticky a chci mit moznost rozhodnout, jestli se na neco takovyho chci divat :)
    Je preci rozdil mezi svobodnou navstevou auditka se svlecenejma fotkama (kde to jaksi cekam) a vydesenym ulekem v poste s vedomim, ze k tomu jsem souhlas nedala.
    Priznam se ze nechapu, jak to nekdo nemuze chapat :)))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KOUDY: a já to prošvihla:-))))
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PALEONTOLOG: tak muzes jiny id ignorovat v poste, ale to jaksi az pote co 'odhali' sve prizemni umysly a fce napr prijimat postu jen od pratel tu neni, mmj by to bylo i neprakticke pro kseftovani na trzisti.

ale nak mi unika tvoje pointa:)), jakoze to lidi nesmi srat, kdyz nekdo dejme tomu prekroci okazale nejaky spolecensky hranice, ktery nejsou vynucovany technickejma prostredkama, takze "to jde"?
    nebo ze se tomu nesmej divit a je vlastne trapny, ze se o tom hovori verejne, protoze "to jde", takze se to proste stava a kazdej, kdo ma rozum, by s tim mel bejt smirenej. a je tim padem uplne zbytecny nejak diskutovat o nejakym "moralnim rozmeru" takoveho zpusobu dvoreni, pripadne ho rovnou oznacit za odpudivy? to se prece smi ne..

imho hlavne tahle vasniva diskuse zacala tim, ze to prijemkyni nema co srat, i kdyz je to nevyzadany foto, pokud sama davala na nyx hambaty fotky, protoze delala vlastne uplne to samy, co ten postovni napadnik.

coz je asi nakej odkaz na nevyzpytatelne cesty karmickeho kyvadla, pripadne ostre vytycena a jasne deklarovana hranice Moralky a zavrzeni Pokrytectvi
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KOUDY: jsem to zase propásl :-(
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nechtela by se laskave ctihodna spolecnost odebrat do modreho salonku kde se podava kava a zakusky?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FRK_R23: to máš jako s nechtěným početím, nehledě na důvody, potřebuješ systémovej nástroj, jak se toho zmetka zbavit, ideálně ho nevytvořit. stačí jedna funkce, omezit příchozí poštu, a můžeš sázet hambáren kolik chceš.

všichni jsme tu první den a proto nikdo netuší, že nx tuhle fci nemá, proto se všichni diví, že blbci posílaj kokoty.

jinak samej pokročilej uživatel tady ;))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Kdo nechápe význam slova NEVYŽÁDANÝ, nechť se dostaví do ředitelny.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vyzadanej curak je samozrejme v pohode. Takze kdyby nejaka chtela. Od 19:30 do 19:50 muzu posilat.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    A co když sem ten dickpick poslal až jako druhej a navíc ještě o něj bylo žádáno, toe v pohodě ne?
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    SALAMAN: Ani úplně malinkej?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Jé, to tady dlouho nebylo. Došly argumenty, co?
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    to je čajík u člověka se šikanozními sklony
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam