• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: Mě baví Vánoce přes rok.
    Třeba když si doma jen tak uděláme bramborový salát a řízky a najíme se všichni společně.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MICHELLEDANIELS: Já zase nepřijímám výroky jako "každý musí mít rád Vánoce". Hezký den si dělám klidně kterýkoliv víkend.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Z_RYBY_KOST: Z těch mi pak nesmrdí prsty :D
    Ale jo, já patřím k lidem, co nechápou ani aviváž nebo různé parfémy do pračky, silné vůně obecně...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RAGNAROK: nemaj to radi kvuli tomu dementnimu masovymu silenstvi, jaky to MUSI bejt a co vsechno MUSEJ jeste zaridit:))

takze z ty faze prirodniho rocniho cyklu, kdy je vsecko v nejvetsim utlumu a kdy i ten lidoop ma zpomalit, aby vymenil v pitstopu gumy a zkonzultoval s mechanikem krivku vykonu, kdyz to toci na dvojku na 7000rpm:)), vodflusnul si a zas na to pak dupnul, pac jizda v zadnym pripade nekonci, se stal obrovskej stressor, kterej te ve finale dorazi, nez na to vselidovy rozjimani sezenes vsecky ty nezbytny a hodnotny vnejsi atributy, ofc posledni letosni model:))

vopice no. ale hlavne ze se tituluje hned dvojitej sapiens🤷‍♂️🤭
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RAGNAROK: jo, pravda je, ze kdyz jsme jeste meli rodice, tak jsme si je taky museli trochu vycvicit. Treba v tom, ze k nim vsichni nepojedeme hned 25. 12., protoze oni se citi sami, ale ze my si chceme taky odpocinout.
    Kdyz jsme bydleli jeste s rodici, tak byla pravidelne na sterdy den hadka. Mama od listopadu pekla, uklizela a ani na ten sterdy den si nedala pokoj a my samozrejme malo pomahali. Vecere byla pravidelne o dve hodiny dele, nez se planovalo a mama pred ni sotva dobalovala darky. Myslim, ze ne jedny vanoce jsem prozila s brekem. Takze vanocni stres se vsim vsudy. Ted, ted si to proste delam po svym a jsou to vlastne skvele svatky.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    MICHELLEDANIELS:
    Tak treba je nema nekdo rad kuli navstevam. Navstevam lidi ktery stejne nema rad, ale halt jsou to pribuzny. Neskutecna nuda a ztrata casu. Od te doby co nastevy sirsiho prubuzenstva ani darky neresim, tak je to pohoda a odpocinek.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Tak jo:
    Miluju alkohol.
    Sorry jako.
    Nikoho tím neomezuju, nikomu tím neubližuju (ani sobě), je toho vlastně málo a mám to pod kontrolou (ale doopravdy; taky už jsem na světě nějakou dobu – kdybych měl bejt notorik, už jím dávno jsem).
    Ale mám to teda v sobě zaťatý fest, to jo. Ostatně máme to trochu v rodině (to není výmluva, tak to prostě je).
    Ještěže mám silnou vůli...

Happy Saturday, everyone.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    A priznam se, ze neprijmam pojem "nesnasim vanoce". Chapu, ze se lidi stresuji, ze na neco nemaji penize, naladu, cas... A kdyz oponuji, tak odpovedi mi casto je "nj, jenze ty mas dite". Ja mam dite vetsinou jen na ten stedry den, kdyz vubec a duvod je ten, ze miluju tu vyzdobu, miluju pohadky, miluju dobre jidlo a hlavne klid a volno. Proc bych mela byt smutna, ze to nemuzu travit s rodinou, kdyz muzu delat radost jen tak sobe. Sobe si udelat chlebicky, sobe si zabalit darek, byt cely den v pyzamu a nikdo na me nekouka blbe... a ne, neni to zbytecne, clovek by se mel mit rad. Nemusi to delat jen pro ostatni, podle tradic, podle toho, jak to delala rodina. Muze si to udelat hezke po svym a tak, aby z toho nemel starosti ci deprese.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RANDOM_NIGHT: on i kokosovej jar na nadobi je celkem bizar a normalne se mi z toho navalovalo.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Toaletní papír (nebo čisticí prostředky na záchod) s vůní čehokoliv jedlého ve mně budí naprosté zděšení.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: to mi nak bylo fuk do ty doby, nez jsem tenhle vynalez pouzil na smrkani:/

btw tuhle se nam na wc objevil sprej pro asanaci ovzdusi, tak na to koukam a je na tom napsano Elegance Systems. V takovejch situacich si dycky vzpomenu na L. Soucka:
    - Predstav si mimozemstana, kterej najde lzicku a zacne ji zkoumat. Popise spoustu stran vselijakejma vzoreckama, ale stejne z nich nepozna, ze se to strka do pusy.

Takze marketing je vlastne reverzni mimozemska archeologie.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    NELLAS: a parfémované vložky chápeš?
    Mně je z těchto "voňavých" věcí dost blivno. Nesnesu ani parfémovaný krém na ruce.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já vlastně pořád nechápu, proč se dělají voňavé toaletní papíry a přiznávám se, že když jsem ho párkrát omylem koupila, tak mě to pak štvalo při každém použití.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Přiznám se, že mě nikdy nenapadlo, že existuje hajzlpapír s vůní Vánoc, aby měl pak člověk adventní věnec.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Roky jsem nesnášela Vánoce. Teď už to je čas, kterej moc ráda trávim s rodinou, ale furt mě trochu stresuje celá "vánočnost". Tak jsem se rozhodla přistupovat k tomu pozitivně a začít trochu KBT. A dnes jsem udělala první krok a koupila si hajlzlpapír s vůní jablka a skořice. Ano, tyvole takovejhle bizár existuje a ještě byl zlevněnej, nemohla jsem ho tam nechat :D Říkám si, že adventní sraní je vlastně epicky stylová terapie. Ještě jsem se neodvážila ho rozbalit a upřímně nevim, jestli tu odvahu seberu... Možná si z něj udělam adventní věnec, hodim na stůl nějaký chvojí a čtyři role toaleťáku and call it a day. Nebo napíšu povídku o dobrodružstvích skořicové řiti. Uvidíme :D (ano, paní doktorko, má psychiatrická medikace funguje báječně :D )
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RENFRI: dyk sem se akorat priznal, ze se dam podat!:))
    a teda ja ho mam rad a docela si imho i rozumime, takze to nejspis trochu debil je no
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Škoda, že už tohle není auditko na Přiznání. Ale chci se přiznat k tomu, že jsem si myslela, že Paleontolog není debil. Ani už nevím proč.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: dam se podat, povidej!
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A:
    Kdo nejvíc křičí, od toho to fičí.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    krom toho existuje i vysvětlení v moderní vědě psychologické. nápověda: teorie o stínu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam