• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    MICHELLEDANIELS: jo tak, to napsaly ty dve docela vtipne, tak se taky pobav ne? navic lidi co zachranuji planetu v neziskovce musi byt nasrani uz z principu :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZEBROWSKI: no, vic me asi sere to extremni prekrucovani. Clovek se snazi rict, ze to jde i jinak, ale pani vecne nasrana to musi poslat do extremu, zase...
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    GIRAFFKA: tady tyhle hromadne darky to je taky sranda:] to se resi, co jsem tak videl , kdyz koupis jednu polozku x krat :]] vetsinou to je nejaka smakulada nebo neco v krasnem obalu :D
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    MICHELLEDANIELS: at si klidne postezujou kdyz to maji tezky a ulevi jim to :] me tohleto nejak nepomaha a musel bych se obden veset nebo skakat pod metro, na vanoce se tesim, vim ze to bude casove asi 5 minut kdy dite rekne nemusim dojidat tu veceri, uz nemam moc hlad, rozbali se darky a muzeme si odskrtnout dalsi rocnik
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Přiznám se, že se musím hodně držet, abych neocitovala aktuálně poslední příspěvek ze Samomluvy.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Fakt me nebavi cist kazdy rok kňučení kolem vanoc. Jsou kazdy rok, ve stejny den i mesic. Je to divny, ale je to tak. Nemusis je milovat, staci kolem toho nebrecet a kazit to ostatnim.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    GIRAFFKA: V našem věku?! Jistěže! Bestka = Nejka :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    VERSONNENHEIT: to taky delam. A marmelady a sirupy. Bestka (rika se to jeste v nasem veku?) dostane handmade diar s kocickou na kazdou dvojstranku...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    GIRAFFKA: Tak jim nakresli obrázky,to ti jde :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Povazuju se za asociala,ale to, ze si vanocni darky vymenim se 40 dospelejma lidma a jejich cca 15-20 potomkama, asi svedci o opaku.
    Mam dobrej socialni kapital (ale budget na ten objem darku je uz nizsi, no).
    NEI
    NEI --- ---
    Před dvaceti lety táta na Vánoce plakal protože mi zavolal abych přišla domů po tom, co jsem se pohádala s mámou a "utekla" z domova k tehdejšímu partnerovi a ona s námi jako trest celej den 24.12.2005 nemluvila.
    To bylo poprvé a naposled, co jsem ho viděla plakat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ACIDQA: Jen aby teď nepřišla historka, že MD umřela na Vánoce máma a přesto je miluje. Nebo to byly Velikonoce? Něco z toho. Ale když to zvládne ona, zvládnou to všichni!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: A na Velikonoce se nechat vyšlehat, jinak nectíš tradice.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    GIRAFFKA: a jestli je obdobi Vanoc pro tebe traumaticke, treba ti v tom obdobi nekdo zemrel, tata vozralej mlatil mamu, rvalo se u vas nebo Vanoce vubec nebyly a ty jsi sedela jako smrade nekde v decaku s “tetou”, smej se taky! Chod v pyzamu, usmivej se, cum na pohadky a zer salat s lineckym.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GIRAFFKA: a nezapominat na 19.3., to se MUSI vsude chlastat, protoze je Josefa.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    HAR4NT: na povel 24.12. MUSIS bejt stastnej, stejne jako 14 2. je POVINNA mrdacka, jinak partnera nemilujes. Logicky.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Miluju marihuanu. Zkoušel jsem nehulit a je to teda dost o hovně.

A teď si jdu zabalit bambáro a pustit nějakej starej film.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Miluju nikotin. Pach a škrábání v krku z cigaret mi nechybí, ale když jsem krátce (na konci své kuřácké sedmiletky) kouřila elektronický cigarety, tak to byla pecka. To, že člověk sedí za volantem a jede na akci, na kterou se těší, a občas si potáhne a po pár potazích se mu rozleje úsměv na tváři a všechno je takový lehčí...

No, prostě až budu stará a už nebude tolik záležet na tom, v jakým stavu je moje tělo (aby dlouho vydrželo), tak nejspíš začnu zas kouřit elektronický cigarety.

Protože prostě miluju nikotin.
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: Mě baví Vánoce přes rok.
    Třeba když si doma jen tak uděláme bramborový salát a řízky a najíme se všichni společně.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MICHELLEDANIELS: Já zase nepřijímám výroky jako "každý musí mít rád Vánoce". Hezký den si dělám klidně kterýkoliv víkend.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Z_RYBY_KOST: Z těch mi pak nesmrdí prsty :D
    Ale jo, já patřím k lidem, co nechápou ani aviváž nebo různé parfémy do pračky, silné vůně obecně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam