• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZEBROWSKI: A tak jako, pro to ze zkusenosti pochopeni mam, ale vis jak... kazdy jsme strujce sveho stesti.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    muhehe

MICHELLEDANIELS 9:58:35 23.11.2025-1
    Ty ses proste desna afektovana pica. Nemusis nic, musis proste jen umrit. Ale mezi tim nemusis kydat svuj hnis vsude, kudy projdes
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: taky mě překvapila ta sebereflexe
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    MICHELLEDANIELS: jo tak, to napsaly ty dve docela vtipne, tak se taky pobav ne? navic lidi co zachranuji planetu v neziskovce musi byt nasrani uz z principu :D
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    NEI: nechtej abych tady psal moje zazitky z vanoc jako ditez kdyz matka byla zavisla na alkoholu :D
    MICHELLEDANIELS: my jsme ty psychohygieny, jak by rekl starej dobrej Andrej
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZEBROWSKI: no, vic me asi sere to extremni prekrucovani. Clovek se snazi rict, ze to jde i jinak, ale pani vecne nasrana to musi poslat do extremu, zase...
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    GIRAFFKA: tady tyhle hromadne darky to je taky sranda:] to se resi, co jsem tak videl , kdyz koupis jednu polozku x krat :]] vetsinou to je nejaka smakulada nebo neco v krasnem obalu :D
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    MICHELLEDANIELS: at si klidne postezujou kdyz to maji tezky a ulevi jim to :] me tohleto nejak nepomaha a musel bych se obden veset nebo skakat pod metro, na vanoce se tesim, vim ze to bude casove asi 5 minut kdy dite rekne nemusim dojidat tu veceri, uz nemam moc hlad, rozbali se darky a muzeme si odskrtnout dalsi rocnik
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Přiznám se, že se musím hodně držet, abych neocitovala aktuálně poslední příspěvek ze Samomluvy.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Fakt me nebavi cist kazdy rok kňučení kolem vanoc. Jsou kazdy rok, ve stejny den i mesic. Je to divny, ale je to tak. Nemusis je milovat, staci kolem toho nebrecet a kazit to ostatnim.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    GIRAFFKA: V našem věku?! Jistěže! Bestka = Nejka :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    VERSONNENHEIT: to taky delam. A marmelady a sirupy. Bestka (rika se to jeste v nasem veku?) dostane handmade diar s kocickou na kazdou dvojstranku...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    GIRAFFKA: Tak jim nakresli obrázky,to ti jde :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Povazuju se za asociala,ale to, ze si vanocni darky vymenim se 40 dospelejma lidma a jejich cca 15-20 potomkama, asi svedci o opaku.
    Mam dobrej socialni kapital (ale budget na ten objem darku je uz nizsi, no).
    NEI
    NEI --- ---
    Před dvaceti lety táta na Vánoce plakal protože mi zavolal abych přišla domů po tom, co jsem se pohádala s mámou a "utekla" z domova k tehdejšímu partnerovi a ona s námi jako trest celej den 24.12.2005 nemluvila.
    To bylo poprvé a naposled, co jsem ho viděla plakat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ACIDQA: Jen aby teď nepřišla historka, že MD umřela na Vánoce máma a přesto je miluje. Nebo to byly Velikonoce? Něco z toho. Ale když to zvládne ona, zvládnou to všichni!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: A na Velikonoce se nechat vyšlehat, jinak nectíš tradice.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    GIRAFFKA: a jestli je obdobi Vanoc pro tebe traumaticke, treba ti v tom obdobi nekdo zemrel, tata vozralej mlatil mamu, rvalo se u vas nebo Vanoce vubec nebyly a ty jsi sedela jako smrade nekde v decaku s “tetou”, smej se taky! Chod v pyzamu, usmivej se, cum na pohadky a zer salat s lineckym.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GIRAFFKA: a nezapominat na 19.3., to se MUSI vsude chlastat, protoze je Josefa.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    HAR4NT: na povel 24.12. MUSIS bejt stastnej, stejne jako 14 2. je POVINNA mrdacka, jinak partnera nemilujes. Logicky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam