• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tyvole buď sem fakt moc, nebo sněží. Tak nevím.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    FRK_R23: když se nenapiješ, tak tě to posílí a když se napiješ, tak tě to taky posílí :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Na alkohol! Příčinu a zároveň řešení všech problémů!

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Poslední dobou jsem dost omezil chlast. Nicméně je tak dobrý se picnout!
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Ve svych ctyriceti letech jsem porad a stale nerdem a nestydim se za to.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA, K_A_R_K_U_L_K_A: mám župan, který jsem si koupila v srpnu 1998 v USA za tehdy hříšných 79,99 USD (to byl dolar asi za 33 korun!).
    Už nemá poutko, protože to bylo z tkané látky, ale flís je pořád v dobrým stavu a hřeje a barvy drží.

Zázrak :-)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ADELHAIDA: tu moji zas nosí moje máma
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Ale já tu bundu, co mi máma koupila za 3 litry v Uhlířskejch Janovicích v roce 1999 ještě nosím! Sice na chalupě, ale zátěr furt OK a hráškově zelená barva je taky jak nová.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Jsem zamilovaná...
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    pán s východním přízvukem se hned po ránu snažil najít v mozgu výraz "black friday", pak pochopil že rozumím i "čierna piatka" a tak nebyl problém ani v tom, aby rozumněl zpětně on, když jsem mu řekl, že je white monday.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KOUDY: to mi připomnělo :))
    Dvaadvacítka bunda
    https://www.youtube.com/watch?v=VbNvbId2ha8

taky je imho zajímavý ten pokrok - v 90. letech bundy stály stejně jako dnes (viz. ten skeč). ale máme x krát vyšší platy, tak si můžem koupit těch bund několik
    přiznám se, že mi dnes přijde neskutečný, že mi máma koupila v Ostravě cca roce 1997 zimní bundu za 3 tísíce. takový prachy tehdy to byly. a ani se mi nelíbila. vypadala jak na horskou tůru. nic šikézního
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Venku minus pet stupnu a me se na zalandu libi jedna zimni bunda, ale nekoupim si ji, dokud nebude v black friday sleve. Jsem wannabe zidovska setrici mrdka.

OHONEY
    OHONEY --- ---
    HAR4NT: pane kolego z polzic nebo bezdruzic, chlastat se hlavne musi 25.1.!!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZEBROWSKI: A tak jako, pro to ze zkusenosti pochopeni mam, ale vis jak... kazdy jsme strujce sveho stesti.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    muhehe

MICHELLEDANIELS 9:58:35 23.11.2025-1
    Ty ses proste desna afektovana pica. Nemusis nic, musis proste jen umrit. Ale mezi tim nemusis kydat svuj hnis vsude, kudy projdes
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: taky mě překvapila ta sebereflexe
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    MICHELLEDANIELS: jo tak, to napsaly ty dve docela vtipne, tak se taky pobav ne? navic lidi co zachranuji planetu v neziskovce musi byt nasrani uz z principu :D
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    NEI: nechtej abych tady psal moje zazitky z vanoc jako ditez kdyz matka byla zavisla na alkoholu :D
    MICHELLEDANIELS: my jsme ty psychohygieny, jak by rekl starej dobrej Andrej
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZEBROWSKI: no, vic me asi sere to extremni prekrucovani. Clovek se snazi rict, ze to jde i jinak, ale pani vecne nasrana to musi poslat do extremu, zase...
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    GIRAFFKA: tady tyhle hromadne darky to je taky sranda:] to se resi, co jsem tak videl , kdyz koupis jednu polozku x krat :]] vetsinou to je nejaka smakulada nebo neco v krasnem obalu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam