• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    TANKIE_: Líp bych dojem z toho seriálu popsal nedokázal. Kde to můžu podepsat?
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Nesnášim seriál Přátelé. Je to trapný, je to debilní, je to celý prostě šílený a já nemůžu vystát ani pár minut. Nechápu, proč je to takovej globální fenomén. A to jsem se několikrát snažila. Ne. Prostě je mi u toho trapně jak u sledování něčeho nevhodnýho.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Já měl ale byla to nuda.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Nemam pristup do zadneho tajneho soukromeho auditka s nahyma nyxackama a nyxakama.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Bojim se.
    HNL
    HNL --- ---
    Díky různým slevovým akcím jsem doma nasyslil zhruba 5 litrů tuzemského rumu. Zima může začít.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    VEEHELL: Copak mám doma pípu a tank??;)
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    FRK_R23: doma si holt takovou hladinku nenatocis :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tyvole buď sem fakt moc, nebo sněží. Tak nevím.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    FRK_R23: když se nenapiješ, tak tě to posílí a když se napiješ, tak tě to taky posílí :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Na alkohol! Příčinu a zároveň řešení všech problémů!

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Poslední dobou jsem dost omezil chlast. Nicméně je tak dobrý se picnout!
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Ve svych ctyriceti letech jsem porad a stale nerdem a nestydim se za to.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA, K_A_R_K_U_L_K_A: mám župan, který jsem si koupila v srpnu 1998 v USA za tehdy hříšných 79,99 USD (to byl dolar asi za 33 korun!).
    Už nemá poutko, protože to bylo z tkané látky, ale flís je pořád v dobrým stavu a hřeje a barvy drží.

Zázrak :-)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ADELHAIDA: tu moji zas nosí moje máma
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Ale já tu bundu, co mi máma koupila za 3 litry v Uhlířskejch Janovicích v roce 1999 ještě nosím! Sice na chalupě, ale zátěr furt OK a hráškově zelená barva je taky jak nová.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Jsem zamilovaná...
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    pán s východním přízvukem se hned po ránu snažil najít v mozgu výraz "black friday", pak pochopil že rozumím i "čierna piatka" a tak nebyl problém ani v tom, aby rozumněl zpětně on, když jsem mu řekl, že je white monday.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KOUDY: to mi připomnělo :))
    Dvaadvacítka bunda
    https://www.youtube.com/watch?v=VbNvbId2ha8

taky je imho zajímavý ten pokrok - v 90. letech bundy stály stejně jako dnes (viz. ten skeč). ale máme x krát vyšší platy, tak si můžem koupit těch bund několik
    přiznám se, že mi dnes přijde neskutečný, že mi máma koupila v Ostravě cca roce 1997 zimní bundu za 3 tísíce. takový prachy tehdy to byly. a ani se mi nelíbila. vypadala jak na horskou tůru. nic šikézního
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam