• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    FRK_R23: Souhlasim!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DR_NIKITA: Kdo šel dřív než musel, nepoznal boha :)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    ERRTU: jak ses to dozvěděl? My od policajtů:D 800,-
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nepeču a nesladím cukrem. Takže jedinej cukr, co nosím domů, je ten pytlíčkovej, když mi dají někde ke kafi.
    Beru to domu a schraňuju. A můj muž i hosté u nás dostávají potom ty pytlíčky s cukrem, když si chtějí osladit :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: to je mile, dekuji :)
    NEI
    NEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Můžeš se mnou někdy si udělat výlet za mou babičkou.
    Je moc milá a hodná.
    Jen už malinko vypadávají kognitivní funkce.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Vcera vecer jsem se malem pocurala v tramvaji, uz jsem videla vsechny svaty, takovej stav jsem fakt nezazila :D Takze jsem v cilove stanici vybehla do parku a obstastnila nejblizsi krovicko.. Ten pocit byl fakt nejlepsi)))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: mám vás ráda!
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: ne, jen žiči nebo mlsku
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    STICKYGREEN: Je z něj super vývar.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: pohlida i deti a uvari svickovou? :))
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: si objednej u firmy BIOTEX :) třeba je model Róza 350 GLS v akci
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Cely zivot jsem detem/lidem zavidela babicky. Teď mi celkově chybí širší rodina. Jsem i ve skupine "hledam babicku", ale nejak na to nemam koule, ani nejsem v posledni dobe dostatecne spolecenska, abych se seznamovala s cizi babickou.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Manžel se blbě adaptuje na změny času. Tentokrát zkusil nový fígl: budík si nechal nastaveny na starý čas a o totéž mne požádal u hodin v kuchyni. Naivně jsem předpokládala, že mluvíme třeba o adaptačním týdnu. Leč hodiny v kuchyni přepočítávám dosud, zatimco muž si pochvaluje, s jakou lehkostí díky svému fíglu vstává a funguje. A já si říkám, že když ani dva doktoráty nezabrání...na druhou stranu, MOJE projevy iracionality bejvaji daleko plnokrevnejsi a manželství mám šťastné, tak ...tak holt odečítám.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Wow! Tak já od února jezdím bez technický? No ty vole doprdele.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Netušil jsem, že se prodává krůtí krk a přiznám se, že jsem ho včera nesl v batohu, pro souseda. Vypadá to jako Vetřelec.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SALVATOR: Ten jsem neviděl, ale bylo fajn se zase jednou picnout :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    FRK_R23: aha, se na to budu muset podívat
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Taky si občas, když sem pod vlivem, říkám, že na premise filmu Chlast něco je. Pak si ale vzpomenu, jak to tam dopadlo.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Jsem si uvedomila, ze jsem si dlouho nekoupila zadnou knizku, bych s tim neco mela udelat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam