• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HAR4NT: Ono se to jmenovalo nějak jako My Fair Lady ze Zelňáku, pokud si po těch 20+ letech vzpomínám správně :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    FINSON: taky jsem cz muzikaly pohrdal, nez jsme si jednou u kamaradky dali houby a pustili si asi 3h zaznam prvniho uvedeni Drakuly. Byl jsem prikovanej k obrazovce a ted me mrzi, ze jsem na tom tenkrat asi jako jedinej na zakladce nebyl :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BACCARA: ty novy beztak za moc nestojej..
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    HAR4NT: A jezdí starou Ladou.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: Mayfair Lady v Brne z tebe dela v podstate dozivotni fanynku D. Hulky (tzn imho fyi ma soukr. atelier Na Kvetnici nad hospodou, kde poskytuje soukr. lekce zpevu)
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    TRISMEGISTOS: Výrobna štěstí.Pro každýho může štěstí znamenat něco jinýho.A něco vyrobit fakt nejde.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    priznavam, ze nekdy si nemuzu pomoct, a jednou za cas uplne cizim lidem na internetu vnucuju vhledy vlastni moudrosti.

MARIOO: to proto, ze stesti se nehleda, ale vyrabi. 🤷
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    MICHELLEDANIELS: nejlíp se babičky hledají pomocí Ježíškových vnoučat. Alespoň mne se pak ti senioři ozývali ještě dlouho a toužili po kontaktu.

Abych nebyla OT.
    Na dnešek jsem se ve snu vrátila v čase, kdy mi bylo náct. Chytila jsem se tehdy po přestěhování nové party a bylo to super.
    Vkrádali jsme se zdarma na různé koncerty a sportovní akce, lezli jsme po nádražních lampách a ti odvážnější se vozili na nákladních vlacích. I já. Spousta ještěřích akcích a bezhlavého stopování aut a vlaků, abychom se na ně měli jak dostat. Přespávačky ve Favoritu, letní túry, kdy nás ve vesnicích podarovali hráškem ze zahrad a pokropili vodou, abychom ta vedra vydrželi. Chybí mi to.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FINSON: Anděl Páně v Karlíně před měsícem a půl byl super! Jan Sklenář (18 let hrál u nás v Hradci v divadle) jako Uriáš byl skvělý.

ANDĚL PÁNĚ - trailer
    https://youtu.be/Gu6jNd5ZW6g?si=m-hEMP-b2TQzY87-
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jo a kamarádka mé kdysi vytáhla na Ježíše, ten taky nebyl špatný.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FINSON: Drákulu jsem neviděla, ale Krysař byl fajn. Já tam teda neměla Landu tehdy :)
    Jinak jsem asi na 3 jiných byla, něco bylo se školou v rámci školního výletu (Pomáda - to bylo hodně zlé), něco s mámou.
    A počítají se operety? Viděla jsem Vídeňskou i Polskou krev i My Fair Lady v Brně.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Přiznám se, že na dvou muzikálech jsem byl: Na Drákulovi s Hůlkou a na Krysařovi s Landou - protože mě na ně vytáhla máma. Nikdy jí to nezapomenu a coby dospělý nad 18 let věku se už na nic takového nikdy vytáhnout nenechám.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LUSINDA: a co opera? Jednou Dave - „Můj Dave“ - zpíval Papagenovu árii v němčině a to byla taková legrace, že jsme se z toho váleli po zemi!
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Přiznávám že marně hledám štěstí..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LUSINDA: Me too.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Mně na to upozornili policajti, naštěstí zadarmo.
    FAT
    FAT --- ---
    LUSINDA: Taky jsem tohoto vyznání...
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Nikdy jsem nebyla na muzikálu a nikdy na žádný (pokud nedojde k nějaké tragické souhře okolností) nepůjdu.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ERRTU: Já jezdil bez technický necelej půlrok. Dal jsem několikrát Německo, Rakousko a Itálii. Upozornili mě na to na olejovym servisu. Samotnýho mě překvapuje, že to prošlo bez povšimnutí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam