• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: Mayfair Lady v Brne z tebe dela v podstate dozivotni fanynku D. Hulky (tzn imho fyi ma soukr. atelier Na Kvetnici nad hospodou, kde poskytuje soukr. lekce zpevu)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FINSON: Drákulu jsem neviděla, ale Krysař byl fajn. Já tam teda neměla Landu tehdy :)
    Jinak jsem asi na 3 jiných byla, něco bylo se školou v rámci školního výletu (Pomáda - to bylo hodně zlé), něco s mámou.
    A počítají se operety? Viděla jsem Vídeňskou i Polskou krev i My Fair Lady v Brně.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Přiznám se, že na dvou muzikálech jsem byl: Na Drákulovi s Hůlkou a na Krysařovi s Landou - protože mě na ně vytáhla máma. Nikdy jí to nezapomenu a coby dospělý nad 18 let věku se už na nic takového nikdy vytáhnout nenechám.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LUSINDA: a co opera? Jednou Dave - „Můj Dave“ - zpíval Papagenovu árii v němčině a to byla taková legrace, že jsme se z toho váleli po zemi!
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Přiznávám že marně hledám štěstí..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LUSINDA: Me too.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Mně na to upozornili policajti, naštěstí zadarmo.
    FAT
    FAT --- ---
    LUSINDA: Taky jsem tohoto vyznání...
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Nikdy jsem nebyla na muzikálu a nikdy na žádný (pokud nedojde k nějaké tragické souhře okolností) nepůjdu.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ERRTU: Já jezdil bez technický necelej půlrok. Dal jsem několikrát Německo, Rakousko a Itálii. Upozornili mě na to na olejovym servisu. Samotnýho mě překvapuje, že to prošlo bez povšimnutí.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MLIKARNA: já na přezouvání gum.
    "A víte že máte technickou jen do února?"
    "Aha, tak já bych se objednal má leden?"
    "Nemyslel jsem příští únor...."
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    FRK_R23: Souhlasim!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DR_NIKITA: Kdo šel dřív než musel, nepoznal boha :)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    ERRTU: jak ses to dozvěděl? My od policajtů:D 800,-
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nepeču a nesladím cukrem. Takže jedinej cukr, co nosím domů, je ten pytlíčkovej, když mi dají někde ke kafi.
    Beru to domu a schraňuju. A můj muž i hosté u nás dostávají potom ty pytlíčky s cukrem, když si chtějí osladit :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: to je mile, dekuji :)
    NEI
    NEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Můžeš se mnou někdy si udělat výlet za mou babičkou.
    Je moc milá a hodná.
    Jen už malinko vypadávají kognitivní funkce.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Vcera vecer jsem se malem pocurala v tramvaji, uz jsem videla vsechny svaty, takovej stav jsem fakt nezazila :D Takze jsem v cilove stanici vybehla do parku a obstastnila nejblizsi krovicko.. Ten pocit byl fakt nejlepsi)))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: mám vás ráda!
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: ne, jen žiči nebo mlsku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam