• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    TRISSIE: Znám člověka, co díky pádu z rotopedu v lázních uznali invalidním důchodcem 3. stupně. Vlastní autoškolu a nemůže jezdit na kole ani motorce (nedrží stabilitu).
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jo a celý život jsem totálně neschopný na jakékoliv pinkací sporty, prostě se do toho netrefím ať se snažím sebevíc.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Také sem viděl jak Draculu tak Krysaře, s původním obsazením a oba muzikály mám rád, k oboum mám i dvojCD (po mámě, která si je koupila).
    Krysař je jediná věc na které se podílel Landa co jsem schopen poslouchat a dá se říct že se mi i líbí. Jo a jako každej jsem ve čtrnácti poslouchal Orlík, ale to bylo spíš takový vtipný, než hudební zážitek.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    PIKKMA: se koukni poradne :) je zo von,nebo neni?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Vcera jsem projizdela takove ty zbytecne TV kanaly a ve finale se zastavila u TV Barrandov. Zaujal me porad s nazvem podobnym se Sexy Soňa nebo sexíček se Soňou (neco takoveho) a zajimalo me, jestli to bude trochu jako Peříčko.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    NELLAS: cením aliterace ve jménech týmů, ikdyž je to spíš povinnost, jak všichni víme :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Z_RYBY_KOST: Já se přiznávám, že bych zápas ve famfrpálu někdy ráda viděla.
    Mistrovství ČR 2024 - Česká asociace famfrpálu
    https://www.famfrpal.cz/mistrovstvi-cr-2024-2/
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    HAR4NT: Dokonce i famfrpál.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: ona to hrde pouziva jako vysvetleni, proc na kolo nesedne :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Musí říkat, že spadla z kola.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Jako sikovny lidi jsou sikovny lidi, kamaradka si zlomila klicni kost pri padu - z rotopedu :-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Z_RYBY_KOST: to jako i baseball jo!?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SALVATOR: ja si při vybíjené zlomila palec u pravé nohy.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    SALVATOR: všechny míčový hry považuju za píčoviny. Takže jsou to vlastně míčoviny.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ADELHAIDA: Tak to ti naprosto rozumím. Já se navíc při vybíjený zlomil zub, horní jedničku. Dostali sem zlatou korunku a jelikož děti jsou malý zlí zmrdi, tak sem si s tím fakt užil. Od tý doby nenávidím vybíjenou jako málo co. Nejvíc nejdebilnější míčová hra pod sluncem.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Neumím házet, ani chytat. Když to trénuju, vcelku se to zlepší, ale žádná sláva to není. Přehodit hřiště při vybíjený? Chytit míč, aniž by mi vypad z rukou? Bože, při tělocviku jsem byla poslední, koho si kapitáni vybrali.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    PREKOTKA: no co prosím? 😆
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LUSINDA: jedinej muzikal, na který bych šla a radostí, jsou Vlasy s těmi původními písničkami v AJ... :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MAR_TINA: je v klubu ""priznejme se"" tohle chtělo hodně odvahy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam