• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LIMETA: to je neštěstí.
    A teda rotoped mi k manipulaci pro méně pohyblivé nebo hodně tlusté lidi nepřijde úplně stabilní a snadný.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    TRISSIE: Znám člověka, co díky pádu z rotopedu v lázních uznali invalidním důchodcem 3. stupně. Vlastní autoškolu a nemůže jezdit na kole ani motorce (nedrží stabilitu).
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jo a celý život jsem totálně neschopný na jakékoliv pinkací sporty, prostě se do toho netrefím ať se snažím sebevíc.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Také sem viděl jak Draculu tak Krysaře, s původním obsazením a oba muzikály mám rád, k oboum mám i dvojCD (po mámě, která si je koupila).
    Krysař je jediná věc na které se podílel Landa co jsem schopen poslouchat a dá se říct že se mi i líbí. Jo a jako každej jsem ve čtrnácti poslouchal Orlík, ale to bylo spíš takový vtipný, než hudební zážitek.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    PIKKMA: se koukni poradne :) je zo von,nebo neni?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Vcera jsem projizdela takove ty zbytecne TV kanaly a ve finale se zastavila u TV Barrandov. Zaujal me porad s nazvem podobnym se Sexy Soňa nebo sexíček se Soňou (neco takoveho) a zajimalo me, jestli to bude trochu jako Peříčko.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    NELLAS: cením aliterace ve jménech týmů, ikdyž je to spíš povinnost, jak všichni víme :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Z_RYBY_KOST: Já se přiznávám, že bych zápas ve famfrpálu někdy ráda viděla.
    Mistrovství ČR 2024 - Česká asociace famfrpálu
    https://www.famfrpal.cz/mistrovstvi-cr-2024-2/
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    HAR4NT: Dokonce i famfrpál.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: ona to hrde pouziva jako vysvetleni, proc na kolo nesedne :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Musí říkat, že spadla z kola.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Jako sikovny lidi jsou sikovny lidi, kamaradka si zlomila klicni kost pri padu - z rotopedu :-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Z_RYBY_KOST: to jako i baseball jo!?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SALVATOR: ja si při vybíjené zlomila palec u pravé nohy.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    SALVATOR: všechny míčový hry považuju za píčoviny. Takže jsou to vlastně míčoviny.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ADELHAIDA: Tak to ti naprosto rozumím. Já se navíc při vybíjený zlomil zub, horní jedničku. Dostali sem zlatou korunku a jelikož děti jsou malý zlí zmrdi, tak sem si s tím fakt užil. Od tý doby nenávidím vybíjenou jako málo co. Nejvíc nejdebilnější míčová hra pod sluncem.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Neumím házet, ani chytat. Když to trénuju, vcelku se to zlepší, ale žádná sláva to není. Přehodit hřiště při vybíjený? Chytit míč, aniž by mi vypad z rukou? Bože, při tělocviku jsem byla poslední, koho si kapitáni vybrali.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    PREKOTKA: no co prosím? 😆
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LUSINDA: jedinej muzikal, na který bych šla a radostí, jsou Vlasy s těmi původními písničkami v AJ... :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MAR_TINA: je v klubu ""priznejme se"" tohle chtělo hodně odvahy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam