• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GIRAFFKA: Izer ještě exhibuje? Bleah, to jsem myslela, že skončilo s novým tisíciletím.
    Mimochodem, znám Izerovy sousedy, nejedny. Je to namyšlený křupan, který komplikuje život celému okolí. Zdá se, že tihle řachanda baviči s pracham jsou problém všichni.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GIRAFFKA: Ale Leos jen nezvani 30 let do radia. Mozna ti doporucim precist si s nim nejakej rozhovor. Treba ve Forbesu..abys videla jak sirokej zaber ma a kolik let jede tak jak jede. Ja byl taky prekvapenej a to jsem Evropu2 slysel tak 3x v zivote a povazoval jsem to vzdycky za hruzu. Jo a Izer je buh! Stejne jako Ctvrtnicek :))

Takze se shodnem, ze se neshodnem. V poradku :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KOUDY: herectvi vs. zamerne trapny zvaneni do radia. To ze nekdo dela sracku dyl nez nekdo jinej z nej dela mistra. Mistra ve sracce. Izer bude moct vypravet svy debilni vtipy svym extremne nevtipnym stylem 60 let. Furt bude trapak.

Shodnem se,ze se neshodnem?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GIRAFFKA: Pro me ne. Je to jak kdyz budes srovnavat Hellen Mirren, coz je herecka s dlouholetou uspesnou karierou a Xholakys z onlyfans, coz je rychlokvaskova hvezdicka mlady generace ktera vydelala na necem co je ted moderni. To ze ti Hellen Mirren prijde jako pica ktera neumi hrat a Xholakys taky je uplne jina diskuze. V tom co maj obe vydreny a jakou maj karieru je ale velkej rozdil. O Maresovi nebo Pohlreichovi si muzem myslet co chcem, ale vydreny to podle me maj. To ze ze sebe delaj tulpase v radiu nebo televizi je uplne jina diskuze.
    JONY
    JONY --- ---
    Prostě spoustu lidí ten kolotočářský svět vůbec nezajímá.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KOUDY: v postu, na kterej jsem reagovala, srovnavas Marese a Sugar Denny a ja rikam, ze pro me jsou uplne zbytecny primitivni hovna oba. Jeden exhibuje v eteru o 30 let dyl a proto to ma podle tebe vydreny.

Pro me je zkoksovanej exhibo primitiv s debilnima kecama, urovni humoru, z ktery se pricetnymu cloveku kroutej fusekle a asi sexappealem (?), stejne zbytecnej a trapnej jako ta SugarDenny. O vysi jejich prijmu nemam predstavu, jestli je to srovnatelny, verim, ze Leose musi srat, ze ze sebe dela debila o tricet let dyl, zatimco ty mande staci bejt pretucnela nana.

Kdyz do toho tahas Pohlreicha, tak verim, ze na to, aby se dostal na pomyslnej medialni vrchol svyho oboru, se s varenim se nadrel vic nez ten idiot se zvanenim.

Priznavam tedy, ze "uspesny" lidi typu Mares, Rosenberg nebo Vemola povazuju za naprosty hovna a "je to prace jako kazda jina" mi pripada jako extra debilni argument.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ZANKAZU: já se přiznávám že moje první reakce byla "on ještě žil??". Mandelův efekt přímo výstavní, přísahal bych že jsem o jeho skonu četl už přes léty....
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    Já se teda přiznám, že mě zasáhla smrt Theodora Pištěka.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: Ano. Ja znam taky vsechna ta jmena a znam i Hezuckeho, ale jak jsem tu uz parkrat psal..Respektuju ze o nem nekdo nikdy neslysel, takze kazdopadne RIP.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: pro lidi jako jseš ty, očividně ano :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: fascinujici. Vskutku.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: znám všechna ta jména a neznám Hezuckého... neposlouchala jsem Evropu 2, ale Rádio 1, šach mat!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja se teda priznam ze me vic zasahla smrt Franka Gehryho nez Hezuckyho..Kdyz uz tu jsme dnes takovi cynici.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Pokud neposral strop od hajzlu tak je hovno legenda.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ATUARFIK: Jo tak, to je pořád tohle? No tak to je teda legenda. :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    JAMILLOS: Tl:dr: někteří lidé z Nyxu neznají člověka jménem Hezucký, jiné to udivuje.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PŘIZNEJME SE: 106 nových, během pár hodin! Wtf? Nemohl by mi prosím někdo dát nějaký jednoduchý jedno/dvouvětný výcuc? Já vim, že mě nikdo neznáte, jsem jenom náhodný kolemjdoucí, ale kurva fix... tohle vypadá zajímavě.
    Cheers!
    NEI
    NEI --- ---
    ZEBROWSKI: Jo tenhle tolerantní přístup je fajn.
    Díky za připomenutí.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    To že někdo někoho nezná, není ostuda. Většina lidí nezná ani sama sebe. Tady když napíše někdo že ho neznal tak jim to věřím. To není jak ve vláknu dezolátů kde se lidi chodí vysmívat
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    A každý nemusí být Einstein. Nebo celebrita. We are one. Někoho to že nic neumí slušně živí :)
    NEI
    NEI --- ---
    ZEBROWSKI: Dyť jo. Ale mohu přece plakat že někdo pláče nad tím že pláče někdo další.
    Jsem totiž pokrytec.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    NEI: klid. Podle mě si víc vtipná než Mareš s Hezuckým dohromady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam