• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    TRISSIE: nesmis se ptat:]
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZEBROWSKI: ne když se zeptáš čtyř dětí, bez čeho si nedovedou představit vánoce :-)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ACKO: s holkama jsem pekla linecký, s klukem vanilkový rohlíčky, sama ořechy, se všema zdobila perníčky, a s mužem jsme dojeli pro vánoční stromeček. Jo a provedla finální selekci vánočních fotek od fotografky a prokrastinovala na nyxu, když zrovna v troubě nic nebylo a všechno chladlo.

Všechno tu voní sladce a já ukusuju kyselý okurky, aby se to vyrovnalo :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACKO: běh, oběd, káva, soulož a teď sedám k nehotové práci tak na dvanáct hodin, která by měla být hotová do půlnoci nebo minulý týden.
    A hledání hotelu na den otevřených dveří na škole, která mě asi zajímá, ale moc nedávám šance tomu, že by mi režim studia vyhovoval.
    ALESH
    ALESH --- ---
    GRANTORINO: v jaky skole se studuje tohle?
    ALESH
    ALESH --- ---
    ACKO: Rano jsem zacal rozvadet vecrejsi myslenku etickeho hodnoceni firem - zjistil jsem ze to samozrejme nekdo dela. Pak jsem hledal etictejsi alternetivy zbozi ktere nakupuji. Pak jsem zjistil ze kamarad ma narozky, tak jsem mu slozil zertovnou pisen, nahral a poslal do groupchatu. Jel jsem do Baumaxu pro lepidlo na boty, koupil jsem tam luxferu. Pak jsem uvaril dahl, pokusil se neuspesne zalepit botu a ted premyslim, jak z luxfery vyrobim svitidlo. Do toho mam uzkost z vysazovani Venlafaxinu - vzal jsem si Ritalina a je to jeste horsi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ACKO: Mají ještě nějakou dobu vstup zdarma. Říkám si, že bych si to dala znovu, až tam nebude tolik lidí :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    NELLAS: to je dobrej nápad na příští adventní neděli
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ACKO: přispali jsme si. Pak pokus o domácí Shawarmu, sice kuřecí prsa v marinádě restovaná zabalená do lavaše s po domácku vyrobeným hummusem s černýma olivama, dresing ze zakysané smetany s bylinkama, pečené brambory a pečená rajčata, ledový salát a baby špenát a k tomu trochu prémiové thajské rýže basmatı s oříškovým nádechem.
    Horká vana a umyté vlasy a teď se chystám psát kritickou analýzu textu do školy na nějaký články o tom, jak Izrael drží ekonomicky Gazu pod krkem, ale zároveň mu to stahuje ekonomiku do červených čísel, nicméně si tam aspoň vyzkoušel nějakou vojenskou techniku v praxi, prostě testovací pole pro vývoj a marketing izraelských zbraní. Třeba použití minometné bomby Iron Sting nebo různých typů dronů a systémů s umělou inteligencí.
    Věděla bych o zajímavějším trávení Adventu, ale deadline je v 23:59 ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ACKO: Já šla pozdravit Kaiafox (snad jí nekomolim přezdívku) do muzea. Mají to tam hezké, doporučuju :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja vypral dve pracky, uklidil, byl na zlicine cvicit, dojel domu uvarit si obed a ted v dilne brousim stul, kterej se zitra bude olejovat a do toho jsem tu zvladal trochu zabit tu nyxackou vikendovou nudu. Ave ja!

NEI: Gratulki :)
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: A měla jsem celej den jednu stabilní náladu tyvole, já žiju jako normální lidi!!
    NEI
    NEI --- ---
    Já jsem uvařila k obědu karbanátky s bramborovou kaší, pak jsem objednala nákup, sesbírala všechna psí hovna ze zahrady, dodělala vánoční dekoraci a taky průběžně odpočívala a čuměla na nyx.
    ACKO
    ACKO --- ---
    A co vy jste dělali v nedělí? Já jsem byla ráno v barrandovském kostele, jako správný katolík o adventu, pak jsem si obešla prokopák kolem dokola a pak jsem se šla podívat na otevřený kluziště tady. Life jak hovado :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GIRAFFKA: Ja ale nerikam ze jsem jedinej kdo tomu rozumi :). Jinak vikendova nuda to samozrejme je a urcite ji zopaknu az umre treba Helena Vondrackova a pet nyxaku tu bude tvrdit ze o ni v zivote neslyselo. Stay tuned!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KOUDY: hele a neni tohle noulajferstvi par excelence? Nudim se v nedeli, pujdu delat sociologickej pruzkum na nyx a bavit se tim, ze ja jsem jedinej, kdo tomu rozumi a ovlada stada a vsechny popichnu k presne takovy reakci, jakou jsem od nich cekal?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dobre uz vas necham :D..ale beda jak zas nebudete znat nekoho slavnyho kdo umre!
    KURE
    KURE --- ---
    Tahle paraolympiada o to, kterej veselej pumprdlik je lepsí, je skoro nudnější než okresní přebor.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Minuly tyzden som bola na konferencii ktoru moderoval Stach a pochopila som, preco su vsetky moje kamaratky do neho. Clark Kent s mikrofonom.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam