• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: 🤣
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLOWUP: hele posledních pět bylo fakt zajímavých právě tím, jak je euroamericky svět skoro neznal. Pokaždé jsem se musela podívat, kdo to je.

Ale pointa byla, že existuje mnoho všeobecných přehledů.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MAR_TINA: Hele, a ty je znas? Ja se teda priznam, ze u tech poslednich laureatu jsem si vzdycky kdyz oznamili jejich jmeno rikal "OK, neznam je a ani je nejak nechci nutne poznat" nacez jsem jejich jmeno zapomnel - a to teda ctenim travim asi vetsinu volnyho casu.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: lol 🤣
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALAMAN: branna vychova, rikas :) me ten system jinglu na evrope2 vzdycky pripadal jako pokus o permanentni brainrot. takova priprava na apatii pro nuklearni zimu
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Vcera vecer v pul desate mi opakovane volala sousedka, ale vysrala jsem se na ni a nezvedla jsem to. V nedeli v pul desate jsem se rozhodla, ze je mi jedno, jestli nejde topeni, netece voda, nebo ji treba, ja nevim, chcije voda ze stropu, priznavam se.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Dostala jsem chuť na chleba namazaný sádlem smíchaným s výpekem z masa. Tak jsem si upekla výpečky. Pro tu možnost dát si chleba s výpekem. No ale teď tady mám tři porce výpečků, takže musím dodělat zelí a knedlík. Těžký život mám.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ACKO: Zašla jsem si svůj 5 km okruh parkem, pak jsem vyhnala ven muže s dětma, uvařila jsem oběd a uklidila. Pak jsme s dětma pekli perníčky, děti se popraly, pak jsem znova uklidila, pak přišla návštěva - pět lidí místo dvou - a všechno tu sežrala. Pak jsme s mužem zase uklidili a podívali se na Sandmana.

Přiznám se, že doufám, že Gaiman nikoho neznásilnil.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ALESH: FFUK Blízkovýchodní studia, seminář na Izraelsko-Palestinský konflikt, už to mám hotovo odesláno :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Někdy (třeba dneska) si na pečivo místo másla/pomazánkovýho másla mažu majonézu.

A ano, pak na ni pokládám šunku a tak.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Četla jsem nehtové práci a lekla se, že je někdo schopný strávit zdobením nehtů takovou dobu :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: :))))))
    aby nevytáhl ceduli "I dvě děti stačí" :)))))
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    TRISSIE: nesmis se ptat:]
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZEBROWSKI: ne když se zeptáš čtyř dětí, bez čeho si nedovedou představit vánoce :-)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ACKO: s holkama jsem pekla linecký, s klukem vanilkový rohlíčky, sama ořechy, se všema zdobila perníčky, a s mužem jsme dojeli pro vánoční stromeček. Jo a provedla finální selekci vánočních fotek od fotografky a prokrastinovala na nyxu, když zrovna v troubě nic nebylo a všechno chladlo.

Všechno tu voní sladce a já ukusuju kyselý okurky, aby se to vyrovnalo :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACKO: běh, oběd, káva, soulož a teď sedám k nehotové práci tak na dvanáct hodin, která by měla být hotová do půlnoci nebo minulý týden.
    A hledání hotelu na den otevřených dveří na škole, která mě asi zajímá, ale moc nedávám šance tomu, že by mi režim studia vyhovoval.
    ALESH
    ALESH --- ---
    GRANTORINO: v jaky skole se studuje tohle?
    ALESH
    ALESH --- ---
    ACKO: Rano jsem zacal rozvadet vecrejsi myslenku etickeho hodnoceni firem - zjistil jsem ze to samozrejme nekdo dela. Pak jsem hledal etictejsi alternetivy zbozi ktere nakupuji. Pak jsem zjistil ze kamarad ma narozky, tak jsem mu slozil zertovnou pisen, nahral a poslal do groupchatu. Jel jsem do Baumaxu pro lepidlo na boty, koupil jsem tam luxferu. Pak jsem uvaril dahl, pokusil se neuspesne zalepit botu a ted premyslim, jak z luxfery vyrobim svitidlo. Do toho mam uzkost z vysazovani Venlafaxinu - vzal jsem si Ritalina a je to jeste horsi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ACKO: Mají ještě nějakou dobu vstup zdarma. Říkám si, že bych si to dala znovu, až tam nebude tolik lidí :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    NELLAS: to je dobrej nápad na příští adventní neděli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam