• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Jejich ranni show zacala, kdyz jsem ja zacala chodit do skoly a slysela ji max, kdyz me mama jednou za uhersky rok do ni vezla misto cesty busem. Ale nebudu delat, ze nekoho neznam, protoze se mi hodi rozjet flejm proti ID, ktere nemam rad :)) A to nejsem clenem zadne drbarny slavnych... jako ti, co to tvrdi.
    Taky se priznam, ze jestli bych chtela jen hypoteticky neco mit s nekym z nyxu, tak asi ani nevim, ze je na nyxu.
    A taky jsem se dnes probudila v pul jedne odpoledne... muzete zavidet :)
    ALARICA
    ALARICA --- ---
    KOUDY: tak ne každý musí spát do devíti. Já vstávám do "práce" ve 4:40 dobrovolně. 😆

S reklamama souhlasím, ale i tak mám Evropy 2 naposloucháno dost. (škola, práce)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: vsak ja tebe taky :*..pokud teda vis kdo to byl Hezucky a znas poslednich 40 laureatu na nobelovku.
    NEI
    NEI --- ---
    Mě chce taky dost nyxáků, no a co.
    A Michelle a jiný holky, který kdy házely někam fotku, taky chce dost nyxáků a nyxaček.

Koudy je Koudy. Je hezkej a má peníze a v jádru je to možná hodnej kluk, v něčem možná zlej. Těžko říct.

A aby to nebylo úplně jednoduchý, taky bych klidně spala a nebo chodila s vícero lidmi z nyxu! :D

Nyx je jedna velká seznamovací aplikace pod rouškou zájmových diskuzí. :-))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja se priznam ze jsem za poslednich 15 let poslouchal nejaky radio tak max 10x a nikdy jsem nechapal jak ho lidi muzou poslouchat kdyz jsou ta radia vetsinou plna reklam apod…plus teda vstavat v sest rano do prace? No go pro me…

A taky se priznam ze me chce dost nyxacek a lichoti mi to. Jste skvely holky :*
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BUMBAR: ááááááááááááá. Bych šla pěšky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ONDRAT: Já jsem dvacet let neslyšla a neviděla žádnou ranní věc.
    Možná to bude i tím, že moje rána vypadají takhle a rozhodně není dobré na mě mluvit.

BUMBAR
    BUMBAR --- ---
    MAR_TINA: já se jenom vezu, a tohle auto umí přehrávat Evropu 2 a nějaký cdčko se Svěrákem... hrajeme to tak pade na pade.

Krávy, Krávy (Uhlíř, Svěrák)
    https://www.youtube.com/watch?v=ECVThiZaWJU&list=RDECVThiZaWJU&start_radio=1
    ACKO
    ACKO --- ---
    přiznám se, že si myslím, že Hezucký by si už měl odpočinout v pokoji, zasloužil by si to z každého úhlu pohledu
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Přiznávám, že znám jméno Hezucký, ale nikdy jsme neslyšel Ranní show na Evropě2.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BLOWUP: tj presne ono. Srovnavat cloveka, ktery pomalu 30 let pusobil v radiu a jeho jmeno pravdepodobne opravdu zaslechla vetsina diskutujicich s laureaty nobelovky je nesmysl a obycejny whataboutismus. Takze pokud budeme neco povazovat jako vseobecny prehled, ne uzky zajem, tak tam bude spis ten Hezucky. Ale ja uz jsem se nasmala dost, ja jdu zase neco delat :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BUMBAR: moje auto umí přehrávat hudbu, audioknihy anebo být skoro potichu, jen motor přede ;)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Já se klidně přiznám, že neznám skoro žádný účastníky Stardance.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BUMBAR: jsou i jiná rádia s poněkud méně blbými moderátory, a když jich máš v předvolbách dost, tak se vždycky najde nějaký, kde zrovna nikdo nekecá :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MICHELLEDANIELS: Nejak nechapu, co se snazis rict. Jakou pravdu? Ja se jen priznavam, ze i kdyz ctu rad, vyber laureatu nobelovy ceny alespon u me nevedl k tomu ze bych je znal nebo mel chut je poznat.
    BUMBAR
    BUMBAR --- ---
    Na Hezuckým mě fascinovalo, že ty plky jel s Marošem třicet let dokola, každej den... párkrát do roka mě tím obšťastnil kolega cestou na služebku, a velmi sem obdivoval, že to má tolik posluchačů, mě vytek mozek ušima někde u Plzně.
    Tady se jasně dělil národ na ty, co strávěj ráno hodinu+ v autě a maj je skoro za nejlepšího kamarády, a na ty s lítačkou, který je naposled viděli při nějakým production placement cameu v teen komedii před 20 rokama.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: marna snaha je ta tvoje argumentacni gymnastika, co tady zkousis :D
    A byt tebou, tak se staram o svuj ciste v poradku vztah :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a tebe chtějí všichni
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MICHELLEDANIELS: stejně tě koudy nechce, marná snaha
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: 🤣
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam