• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BUMBAR: moje auto umí přehrávat hudbu, audioknihy anebo být skoro potichu, jen motor přede ;)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Já se klidně přiznám, že neznám skoro žádný účastníky Stardance.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BUMBAR: jsou i jiná rádia s poněkud méně blbými moderátory, a když jich máš v předvolbách dost, tak se vždycky najde nějaký, kde zrovna nikdo nekecá :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MICHELLEDANIELS: Nejak nechapu, co se snazis rict. Jakou pravdu? Ja se jen priznavam, ze i kdyz ctu rad, vyber laureatu nobelovy ceny alespon u me nevedl k tomu ze bych je znal nebo mel chut je poznat.
    BUMBAR
    BUMBAR --- ---
    Na Hezuckým mě fascinovalo, že ty plky jel s Marošem třicet let dokola, každej den... párkrát do roka mě tím obšťastnil kolega cestou na služebku, a velmi sem obdivoval, že to má tolik posluchačů, mě vytek mozek ušima někde u Plzně.
    Tady se jasně dělil národ na ty, co strávěj ráno hodinu+ v autě a maj je skoro za nejlepšího kamarády, a na ty s lítačkou, který je naposled viděli při nějakým production placement cameu v teen komedii před 20 rokama.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: marna snaha je ta tvoje argumentacni gymnastika, co tady zkousis :D
    A byt tebou, tak se staram o svuj ciste v poradku vztah :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a tebe chtějí všichni
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MICHELLEDANIELS: stejně tě koudy nechce, marná snaha
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: 🤣
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BLOWUP: prosim te, kdyz chces mit mermomoci pravdu, tak vytahnes fetish par IDecek z nyxu a prodas to jako vseobecny prehled :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLOWUP: hele posledních pět bylo fakt zajímavých právě tím, jak je euroamericky svět skoro neznal. Pokaždé jsem se musela podívat, kdo to je.

Ale pointa byla, že existuje mnoho všeobecných přehledů.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MAR_TINA: Hele, a ty je znas? Ja se teda priznam, ze u tech poslednich laureatu jsem si vzdycky kdyz oznamili jejich jmeno rikal "OK, neznam je a ani je nejak nechci nutne poznat" nacez jsem jejich jmeno zapomnel - a to teda ctenim travim asi vetsinu volnyho casu.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: lol 🤣
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALAMAN: branna vychova, rikas :) me ten system jinglu na evrope2 vzdycky pripadal jako pokus o permanentni brainrot. takova priprava na apatii pro nuklearni zimu
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Vcera vecer v pul desate mi opakovane volala sousedka, ale vysrala jsem se na ni a nezvedla jsem to. V nedeli v pul desate jsem se rozhodla, ze je mi jedno, jestli nejde topeni, netece voda, nebo ji treba, ja nevim, chcije voda ze stropu, priznavam se.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Dostala jsem chuť na chleba namazaný sádlem smíchaným s výpekem z masa. Tak jsem si upekla výpečky. Pro tu možnost dát si chleba s výpekem. No ale teď tady mám tři porce výpečků, takže musím dodělat zelí a knedlík. Těžký život mám.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ACKO: Zašla jsem si svůj 5 km okruh parkem, pak jsem vyhnala ven muže s dětma, uvařila jsem oběd a uklidila. Pak jsme s dětma pekli perníčky, děti se popraly, pak jsem znova uklidila, pak přišla návštěva - pět lidí místo dvou - a všechno tu sežrala. Pak jsme s mužem zase uklidili a podívali se na Sandmana.

Přiznám se, že doufám, že Gaiman nikoho neznásilnil.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ALESH: FFUK Blízkovýchodní studia, seminář na Izraelsko-Palestinský konflikt, už to mám hotovo odesláno :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Někdy (třeba dneska) si na pečivo místo másla/pomazánkovýho másla mažu majonézu.

A ano, pak na ni pokládám šunku a tak.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Četla jsem nehtové práci a lekla se, že je někdo schopný strávit zdobením nehtů takovou dobu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam