• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    OVERWATCH: tam platili pul mice mesicne
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZEBROWSKI: Kdyz jsem pred lety delal produkcniho na 007 tak jsme platili mesicne asi 2000,-. Jako pausal za DJ produkce. Za koncerty nezastupovanych kapel se neplatilo. Ja si myslim, ze ze me chteji proste vytriskat penize. Ac na to nemaji pravo, protoze kapely nejsou zastupovane. No uvidime.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    OVERWATCH: jednou jsem mluvil s majitelem Karlovych lazni a ti plati OSE slusny baksis, neuveritelna suma penez. Akorat ti muzikanti to pak moc nevidi a to jsem zjistil zase od jednoho bubenika jedne zname skupiny, se kterym jsem delal :] Chudak musel hrat o vikendech na bici s nejakym DNB Djem, aby mel nejaky privydelek
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MAR_TINA: Jo, asi nemaji na vyplaty, nebo najeli na system odmen ze ziskanych penez. Napsal jsem jim nekolikrat, ze mam prohlaseni od vsech kapel, ze nejsou zastupovane, a pozadal je at mne dolozi, ktera zahranicni agentura koho zastupuje. Misto toho mne dnes zvoni telefon a AI mne rekla, ze mam podepsat smlouvy s OSA a zaplatit, jinak, ze to daji k soudu. Takovy jednani, jak ze slusnyho cloveka udelat vyvrhela se mi prici. Pockam si tedy (asi) az to k tomu soudu daji (jestli) a pak prijdu s esem v rukavu. Prohlasenimi od vsech kapel, ze nejsou zastupovane. ;o)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OVERWATCH: a hlavně co by s těma penezma osa dělala? Nezákonné obohacení?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Jsem myslim slusny clovek, mam pevne zasady, ktere ctim a respektuji druhe, ale kdyz me nekdo chce vydirat soudem, tak si sezenu pravnika a jdu do sporu. Takze pokud to bude nutne, nenecham se vydirat ale pujdu do pravniho sporu s OSA. Abych platil OSA za koncerty nezastupovanych kapel mne prijde skutecne nad ramec fair play.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MART1NKA: to vyžaduje přípravu, nebo aspoň červenou na semaforu. když není ani jedno, je tu dostatečný počet rádiových stanic :-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    TRISSIE: Tiez existuju podcasty a spotify, ktore ta moze zabavat po ceste do prace. Mozes sa naucit nieco o svete, alebo objavit novu hudbu…
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: to muze bejt i naopak, vis co je pak prace s nakym zachytem? to si radsi odkontroluje iks od pohledu strizlivejch lidi, nez pak naky papirovani kvuli 0,07 bileho prasku..
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: DJ Máslo ti musí stačit :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FRK_R23: Jestli tam bude hrat DJ Enya tak bych mohl :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: To není úplně ono, ale chápu :))

Pojď příští pátek na tek, ať víš :D
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: to se nepočítá, protože jiné ídečko
    ZEBROWSKI: raději pomlč, kelišová :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FRK_R23: Priznam se ze jsem z party vetsinou jen svy holky odvazel. Treba z LIR..to me pokazdy policajti kontrolovali asi 5x jak nejvetsi fetku :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: Ovidivne si nikdy nejezdil na free party :)
    NEI
    NEI --- ---
    ZEBROWSKI: Pozdě, kamaráde - už máš dávno dceru s jednou ženou z nyxu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ZEBROWSKI: jakej lego system? Ty hrady? Nebo piraty?
    GREAT_R: tohle driv nez jsem se narodil :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOUDY: v kterým roce to bylo?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BLOWUP: presedni si uz :)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    GRANTORINO: tohle album je zrovna klenot
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Ja poslouchal po ranu Lego system ve walkmanu, zajima to nekoho ? :D