• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: jakože to nechceš jíst nebo ti ho nikdo nikdy nenabídnul? (ještě máme ;)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Nikdy som nejedla zemiakovy salat.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: já v MŠ nikdy. to se počůrával jen kluk, co měl doma peklíčko
    ale jsem učůraná jako moje babička. ona třeba jela na kole do vedlejší vsi do kostela. před tím šla čůrat a po cestě se jí zas chtělo. taky mám takové záchvaty :( a komplikuje to život a ve snech je to poznat
    NEI
    NEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: To sme měli v životě minimálně jednou určitě všichni.
    To není ostuda, ale mozkovej error v dětství.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: to ja mela v predskolnim veku klasicky zachodovy sen a z toho me probudilo to, ze jsem se opravdu pocurala. Od te doby jsem mela dlouho strach, ze budu mit dalsi podobny sen. Umocnila to sestra, ktera zacala vyvadet, ze se mnou uz nechce sdilet pokoj. Ja se tak strasne stydela i bez té sceny.
    NEI
    NEI --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Zajímavý. Jo, měla jsem podobný.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: taky. jedno z témat mých snů od dětství. chce se mi čůrat a jediný záchod stojí (bez stěn!) uprostřed nádražní haly plné lidí apod.
    SPOTTER
    SPOTTER --- ---
    nejvíc co mně rozesmálo v seriálu Život je hra byla scéna se záchodem a plavajícím hovnem.
    NEI
    NEI --- ---
    Měla jsem životní období několik let, kdy se mi zdálo asi zhruba 100 snů na různé variace záchodů.

Vyložila jsem si to zpětně tak, že jsem byla přeplněná sračkoidních myšlenek a emocí.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: taky. máma, táta, 3 děti, prarodiče, ale kdyby mezi chlévem a kurníkem tehdy nebyla latrína (s vyřezaným srdíčkem ve dveřích), tak nevím. dospělý šel nouzově tam a děti na kompost, protože děti nerady prkýnko
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    My sereme všichni do lavoru s vodou uprostřed obejváku, máme to místo lití olova.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    My meli vzdy jeden zachod (kecam, nejaky cas na zahrade byla jako nouzovka puvodni kadibudka), kdyz se schazela rodina tak nas bylo 30-50 lidi a vlastne si nepamatuji, ze by nekdo nekdy mel problem s hajzlem.
    NEI
    NEI --- ---
    My máme doma 3 záchody a 2 koupelny na 5 osob.
    V mém druhém domově máme 2 záchody a 2 koupelny na 3 osoby.
    Oboje je to vlakem do 60 minut v centru Prahy.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Já to pochopil z tvého popisu, že jde snad o padesát lidí. Chápu, že v rodinném domku někdy může být "fronta", ale zas tak fatální, jak to vyznělo z tvého popisu to nebude.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    bych se vsadila, že plno lidí nyní řeší stejný problém :) ani dneska u větších bytů v Praze nejsou dva hajzly samozřejmost
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    HOWKING: představ si, že když náš dům v roce 1947 stavěl děda a je to úplně normální dům, tak postavil jen 1 záchod. nedávno vznikl ve sklepě 1 nouzový, co není pro návštěvy. ale jinak se nám tu žije celkem dobře, dík za starost
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: To zní jak nějaká pavlač před padesáti lety v Praze, ale ty nejsi z Prahy. Kde to proboha bydlíš?
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    každej rok todle. záchod nestíhá :)))
    velký dům plný lidí, co neustále jí a pijou a 1 záchod
    to leckdy může končit katastrofou
    ale jako přiznám se, že máme 1 tajný nouzový záchod ve sklepě. je bez dveří a splachování na kyble
    SKID
    SKID --- ---
    Přiznávám, že musím každé Vánoce alespoň jednou vidět Clarka Griswolda ve Vánočních prázdninách. A užívám si to.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Večeře s rodinou, dárky, předčasná půlnoční a teď Láska nebeská, tak tam dneska bylo všechno, co mělo být :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam