• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PETER_PAN: No jo, jenomže já mám 1 zaměstnavatele, 0 dětí, 0 manželek, 0 hypoték etc. - takže bych to měl mít teoreticky hrozně lehký a stejně mám chuť si vydloubnou oči :/
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ADAMIRA: Tak tak, minuly rok jsem si to uzil a nakonec jsem si zaplatil danoveho poradce.
    Musel jsem protoze jsem mel vic prijmu a to pak to zamestnavatel nemusi "za tebe" resit. Ten ktery byl preddomluven zamestnavatelem nereagoval, mel jsem to vsechno pozde a s pokutou (pac jak to neslo resit hned a jednoduse, tak jsem to odkladal). Danovy poradce nakonec teda nebyl levny.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Jsem ochotnej se naučit/pochopit spousty totálních píčovin, ale jsou taky věci, který nikdy, NIKDY nepochopím a nikdy se je nenaučím, kdyby mě měli popravit, prostě ne!!!

Celej život jsem byl zvyklej, že ke mě jednou za rok někdo přijde, ukáže na ten růžovej formulář a řekne mi "tady to podepiš" a tím začala a zároveň skončila moje starost o nějaký daně.

Ve firmě kde jsem teď, to musím elektronicky "proklikat" a vypadne mi forulář, like really? Absolutně nerozumím jedinýmu písmenu, bitch, nechápu co se děje, bouchám hlavou o stůl dokud se mi nespustí krev z nosu, fuck off! Tři dny už to řeším tady s ženskou která to má na starosti, která k tomu sepsala návod kterej je evidetnně totálně na píču, fuck off, běžte doprdele, chcípněte, zabijte se všichni...
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    MAR_TINA: To neni “mišmaš” ale “klohanec” prece :):)
    SKFET
    SKFET --- ---
    Dneska me ty lidi srali uplne extrémně...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SALAMAN: my moc ne!

Ale matka jednu dobu obchodovala s musli tyčinkama, tak těch jsme měli doma poměrně nekonečné množství.

Nemůžu je ani cejtit
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    DR_NIKITA: Taky jsem měla ,, svého" popeláře, ten pro jistotu rovnou při práci hulil brka, vždycky jsem ho cestou do školky potkala dvakrát nebo třikrát, hulákal, ať mám hezkej den a známý nechápali, proč se zdravíme. Byla to taková pěkná čtvrteční tradice.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Taky jsme doma měli jídlo.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    V nasi ctvrti jezdi strasne super particka popelaru, vypadji jak legendy z dogtownu a maj i takovej floutkovskej vibe, jsou fakt neuveritelne rychli. Porvavaji po sobe, cigarko v koutku a klicnik (ten co nosi obri kruh plnej klicu od kleci na popelnice) s jiskrou v oku se mi fakt libi :D
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    MICHELLEDANIELS: ne ja jsem Moravsky vrabec
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZEBROWSKI: ne, mišmaš je zbytek po vepřo/kachno knedlo zelo
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZEBROWSKI: sam seš mišmaš
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    takže výpečky jsou mišmaš? zajímavé
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: jj, taky jsme říkali mišmaš
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    KOUDY: Chléb a hry
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MICHELLEDANIELS: zbytky br. knedlíků, trochu masa, vypeku a zelí se u nás jmenuje miš maš a miluju to.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Priznam se ze sem ted nekdo neco napsal a ja nevim co!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Lepší než řešit Koudyho ignory :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tady uz se treti den jen virtualne zere!
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    LISKAAUDREY: Kroupy, brambory a fazole. K tomu bývalo rozpuštěné sádlo se švarkama a kdo chtěl, tak si to omastil. No, a klasickým doplňkem býval kvašák, který k tomu seděl jak prdel na hrnec. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam