• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    XAJA
    XAJA --- ---
    1MALALISTICKA: akoze keby boli polamane, tak by sa tou samotnou vidlickou jedli lepsie?
    XAJA
    XAJA --- ---
    BLOWUP: taliani s patricnou davkou despektu hovoria, ze spagety vidlickou za pomoci lyzice jedia iba nemci:)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    První den výměnného pobytu v Itálii mi kdysi naservírovali špagety s nějakou rajčatovou omáčkou. S vidličkou. Bez lžíce. Nebyly zlámané. Italové jsou zlomyslné bestie. Nicméně zlomit špagety bych si nikdy nedovolila, co kdyby nějaký Ital stal někde za rohem.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    milý Jiří Paroubku, drahý Buldozere.

dovol abych ti touto cestou nabídl svojí hlubokou omluvu. týka se to všech mých výroku na tvé konto. že jsi arogatní tupec. buran bez mozku a představivosti, bez ždibce šarmu a taktu, nejspodnější křupan ze čtvrté cenové jenž nikdy mentálně nepřesáhl narodní podnik Restaurace a Jídelny, že i prošlý jogurt má v sobě víc kultury a diplomatických schopností než tvoje mizerná existence a že jsi byl ostudou této země a jednou z nejodpudivějších postav polistopadové české politiky.

za všechna tato moje hanlivá a urážlivá slova, pronášená mnohdy i veřejně a s gustem, se ti tímto skutečně ze srdce omlouvám.

já neměl ponětí.

v úctě
    errtu.
    KURE
    KURE --- ---
    ALESH: to se naučili od turistů :D ještě pár let a pochopí jak skvělý jsou ponožky do sandálu
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    asi to bude většinu lidí šokovat, ale neslintám po Macinkovi, ani Turkovi. byť mi Macinka přijde docela hezký. ale není to můj typ. já slintám (už je to nějaký ten rok, pač válka trvá), když je v televizi David Svoboda. ten mi přijde opravdu hezký. a ten jeho účes s patkou miluju
    ALESH
    ALESH --- ---
    PREKOTKA: ja pokazdy kdyz jsem meli spagety, poucoval jednu sovji bejvalou, ze teda spagety se lzici - to byl Ital nikdy, nikdy!
    A pak jsme na dovoleny v Italii vlezli do nejaky mistnacky restaurace a pulka lidi si tam tocila spagety na lzici :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a pak je tu jeste matka gordona ramseyho, co vyfakuje itala z jeapole, ze pry se nedava smazit cibule s cesnekem. no nepochodil, chlapec.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALAMAN: kdyz muzes jist rizek mezi chleby na plazi, proc bys nemohl dat mezi knedlik platek masa. me to dokonce prijde jako ta stavnatejsi varianta cesky kuchyne na vejlete. diky youtube a moznostem stravovani vsude po svete vim, jak ujety jsou krajovy zvyky. napriklad britskej bonton a jezeni hrasku :) nebo jezeni tresni dle britu, a tak by slo pokracovat. nakonec kynutej knedlik s masem nebo chleba v rizku, oboje je obycejnej toast :)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    NELLAS: Já idealně vůbec nejim před cizíma lidma. A to umim jíst špagety. Tadá.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Vždycky se strašně dojímám, když někde hovoří náš pan prezident.
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: Já se stydím jíst na veřejnosti banány a nanuky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Někdy se bojím jíst na veřejnosti, co kdyby mě viděl nějaký nyxák.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PREKOTKA: Ti to příště ukážu :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    PREKOTKA: Je to stejný, jako když si daj czinci svíčkovou a knedlíky žerou rukama.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LORD_DE_SEIS: cinsky nudle se zerou hulkama v levy ruce, vic vedet nepotrebuju, bo spagety nejim asi vubec.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    LORD_DE_SEIS: kdyz to rika Spacek, uz se necitim tak necivilizovane :)

Kdyz mi bylo devet, dostala jsem na spagety v Italii kecup. Koukali blbe, ale jelikoz jsem byla mala, nikdo to nekomentoval
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ŠACH MAT!

"Podle experta na etiketu Ladislava Špačka se dlouhé těstoviny (špagety, tagliatelle) jedí primárně vidličkou drženou v pravé ruce, kterou se těstoviny namotávají. Lžíce může sloužit pouze jako pomocný nástroj v levé ruce pro snazší namotávání, ale nikdy se nevkládá do úst. "

Ale my leváci jsme stejně odsouzený k buranství :-(
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    LORD_DE_SEIS:
    KOVOVAMINCE: a maly deti muzou v teplakavh do Narodniho?
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    PREKOTKA: Nebo malý dítě :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam