• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: jdou dvakrát, v ranní špičce, kdy jdou nakupovat pracující svačiny, a v odpolední špičky, kdy se nakupuje na domů :)))
    NEI
    NEI --- ---
    VERSONNENHEIT: Vždycky jsem si myslela, že vycházejí ven v deset dopoledne.

(Já do obchodů ve špičce zásadně nechodím, takže to nevím.)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NEI: Level 0, důchodci chodí v 5 hodin odpoledne v největší špičce nakupovat...
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NEI: to je dobrý, kráva budeš vždycky.
    A jak píše N. i s krásnejma očima
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Krávy mají krásné oči.
    NEI
    NEI --- ---
    MAR_TINA: Jsem pomalá a psychicky retardovaná jako želva a chlupatá jako medvěd, ale nejsem moc děsivá.
    Ráda bych zůstávala prostě kráva. 🤷🏻‍♀️
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: to si spíš želva nebo medvěd :)
    NEI
    NEI --- ---
    Jak moc velkej level důchodce jsem když mě baví bejt v posteli s vyhřívanou dečkou už v pět hodin odpoledne?
    KARADOK
    KARADOK --- ---
    Přestěhoval jsem se na vesnici. Všichni tu jsou milí.
    Pozvali mě do soukromého klubu na pivo.
    Mě se tam tak strašně nechce!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Místo "Fakultní nemocnice Motol a Homolka" píšu do case reportů "Motolka" a čekám, kdy mě někdo seřve.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mám hroznou chuť na automatový kafe! takový to za 10Kč, v plastovým kelímku, extra silný, s extra cukrem a extra mlíkem. jako jsem si dávala na fakultě, když jsem se celou noc učila na zkoušku nebo do tří dopisovala laborky na seminář od 7:15.

ano, jsem dneska strašně nevyspalá a v rádiu hráli písničky z roku 2002, ale bože, já to cítím úplně na jazyku, jak si ho člověk vždycky prvním douškem spálil a pak teprve do sebe dostával povzbuzující dávku instantního kofeinu a cukru :-)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ok, tak to ošetříme terapeuticky, když to jinak nejde
    SKID
    SKID --- ---
    GRANTORINO: budu za ten seznam rád, posílám do pošty a děkuji :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SKID: btw teď mne i napadlo, že jsem vytloukla od vojenský pojišťovny seznamy dětských psychologů, psychiatrů, neurologů a logopedů pro Prahu a Středočeský kraj. Je v nich trochu bordel a jsou tam i hovadiny, ale kdyby tam někdo chtěl, že si to obvolá, klidně mi napište do pošty pošlu na e-mail, jsou to tabulky v Excelu....
    SKID
    SKID --- ---
    Děkuji moc za reakce...
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    prizavam sa ze som trochu uchyl na tu znacku :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SKID: určitě dětský klinický psycholog.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    SKID: My byli v PPP + potvrdila synova klinicka (mimo PPP). U me osobne kdysi davno taky nejaka poradna (jeste to byla lehka mozkova dysfunkce) + pozdeji psychiatra.

Po prvni tride jsme s malym byli pres znamou u psychologa v jiny poradne, protoze ucitelka bagatelizovala. Tam stanovil psycholog nadani + mirnou nepozornost. To pozdeji potvrdily testy u klinicke a ve druhe poradne. Tam psycholog rekl, ze ma ADHD na hrane a muze to byt i vliv toho, ze je vedenej mnou (protoze uz s tim nejak pracujeme) a ma silny kompenzacni mechanismy.

Vsude vysel socialne a emocne nezralej. Ted dotahuje a je socialne schopnejsi nez ja. Ale ja mam s velkou pravděpodobnosti AuDHD. Ta PAS u me spis asi i prevazuje. U neho nejspis ne, vypada to “jen” na nadani.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SKID: To nevím.. děti diagnózu nemají, ale jeden vykazoval znaky PAS od útlého věku a druhý zase ADHD.. i když to rodina bagatelizuje a na všechno mi říká "ale prosimtě". U třetího zatím nevím, něco tam imo taky bude. Jsou prostě po mně.
    Nejstaršího jsem zaregistrovala do Nautisu, sama si naděje na vyšetření moc nedělám.. ale zatím nám oběma vyšlo dost vysoké skóre u jejich testů na PAS.
    SKID
    SKID --- ---
    KAIAFOX: Ahoj, kteří psychologové mohou u dětí oficiálně potvrdit ADHD?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam