• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    SITH: neboj nic nejsem debil, navic je fakt setrim.)
    RUTHER: hele po lednových narozkách mám bar docela slušně plnej, takže tím to fakt nebude.)
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    DARKINA: A je to jasný... :-) Nic ve zlém. Pokus o vtip.
    W5 ubrousky na brýle: Často obsahují isopropanol (alkohol) pro rychlé odpaření a čištění bez šmouh. Pozor, alkohol může vysušovat plastové obruby nebo narušit povrchovou úpravu čoček.
    SITH
    SITH --- ---
    DARKINA: tak hlavně nesplachovat do wc, tyhle ubrousky jsou nezničitelný :)
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Zamilovala jsem se do vůně čistících ubrousků. Ta vůně konvalinek je tak opojná, že místo vypracovávání case study na čtvrtek od rána uklízím. Mám udělaný pořádek v kuchyni v krabičkách, poličkách i lahvičkách na který jsem nesáhla od stěhování.)

RAHUF
    RAHUF --- ---
    GIRAFFKA: Homotol :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    RAHUF: a pak zacnes psat Homol?
    NEI: vto vychazej, ale v pet tam teprv dojdou:-)
    NEI
    NEI --- ---
    VERSONNENHEIT: Vyhýbám se všem druhům špiček seč to jde.
    Tak nějak ale celoživotně.
    Při HPP jsem si snobsky nechávala na sedmou vozit rohlík a nebo nakupovala v neděli v poledne v Lidlu na celý následující týden.

Když se třeba lidi boardujou do letadla, sedím trpělivě na místě v hale a čekám až se tam nacpou a pak si teprve jdu v klidu sednout.

Když je tramvaj nebo metro nacpaný k prasknutí, jdu pěšky, nebo hledám jinou trasu a tak podobně.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NEI: já bych se před tim ještě na dvě hodinky naložil do vany
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NEI: To máš dobrý. Já končím út/st/čt v práci po 16 hodině a než se dostanu do obchodu, tak je 17. No pointa je, že důchodci v 17 hodin v posteli rozhodně nejsou, zato já, já jsem si dneska musela na chvíli lehnout už v 16, páč jsem byla orvaná ze sezení u PC.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Je mi vždy velmi nepříjemné, když vidím někoho s otevřenou kabelkou/batohem, dříve jsem na tuhle skutečnost upozorňovala, teď už jen převládá ten nepříjemný pocit
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: jdou dvakrát, v ranní špičce, kdy jdou nakupovat pracující svačiny, a v odpolední špičky, kdy se nakupuje na domů :)))
    NEI
    NEI --- ---
    VERSONNENHEIT: Vždycky jsem si myslela, že vycházejí ven v deset dopoledne.

(Já do obchodů ve špičce zásadně nechodím, takže to nevím.)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NEI: Level 0, důchodci chodí v 5 hodin odpoledne v největší špičce nakupovat...
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NEI: to je dobrý, kráva budeš vždycky.
    A jak píše N. i s krásnejma očima
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Krávy mají krásné oči.
    NEI
    NEI --- ---
    MAR_TINA: Jsem pomalá a psychicky retardovaná jako želva a chlupatá jako medvěd, ale nejsem moc děsivá.
    Ráda bych zůstávala prostě kráva. 🤷🏻‍♀️
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: to si spíš želva nebo medvěd :)
    NEI
    NEI --- ---
    Jak moc velkej level důchodce jsem když mě baví bejt v posteli s vyhřívanou dečkou už v pět hodin odpoledne?
    KARADOK
    KARADOK --- ---
    Přestěhoval jsem se na vesnici. Všichni tu jsou milí.
    Pozvali mě do soukromého klubu na pivo.
    Mě se tam tak strašně nechce!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Místo "Fakultní nemocnice Motol a Homolka" píšu do case reportů "Motolka" a čekám, kdy mě někdo seřve.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mám hroznou chuť na automatový kafe! takový to za 10Kč, v plastovým kelímku, extra silný, s extra cukrem a extra mlíkem. jako jsem si dávala na fakultě, když jsem se celou noc učila na zkoušku nebo do tří dopisovala laborky na seminář od 7:15.

ano, jsem dneska strašně nevyspalá a v rádiu hráli písničky z roku 2002, ale bože, já to cítím úplně na jazyku, jak si ho člověk vždycky prvním douškem spálil a pak teprve do sebe dostával povzbuzující dávku instantního kofeinu a cukru :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam