• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    GUMBA: V textu notifikačního e-mailu může být i předmět zprávy a odesílatel. Nastavení provedete po přihlášení v Nastavení > Notifikace > Notifikace e-mailem.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    MART1NKA: Přesně, kdyby aspoň uvedli předmět zprávy do té notifikace...
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Z_RYBY_KOST: my to letos vyresili jednoduse - zadnej stromecek
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Ještě máme ozdobený stromeček a včera jsem na žádost rodiny upekla vánočku.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Tak jsem na YT prolétl pár songů tohohle týpka Yungblud, aby se mrknul, o čem ten povyk kolem je. A je to... sračka. Jako, nevidím ani neslyším tam nic novýho. Nejsem ale ani zklamanej, protože jsem v podstatě nic nečekal. Nevidím tam nic, co by ospravedlňovalo takovejhle hype kolem.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    MART1NKA: obecně notifikace datovky je okamžité poskočení srdce
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    vzdy ked mi pride sprava do osobnej datovky, tak mam bobky, za co mam pokutu zasa. dnes to bolo pripomenutie konciacej STK, hned je mi lepsie :D
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    hm a mně se navaluje
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    DARKINA: hele dělají i přípravek na stírání a touto vůní... Taky ji mám ráda
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    DARKINA: Vím, jak voní vanilka, trochu tuším, jak voní konvalinka, ale co je to konvanilka a jak voní? Con-vanilla, spoluvanilka? :)
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    SITH: neboj nic nejsem debil, navic je fakt setrim.)
    RUTHER: hele po lednových narozkách mám bar docela slušně plnej, takže tím to fakt nebude.)
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    DARKINA: A je to jasný... :-) Nic ve zlém. Pokus o vtip.
    W5 ubrousky na brýle: Často obsahují isopropanol (alkohol) pro rychlé odpaření a čištění bez šmouh. Pozor, alkohol může vysušovat plastové obruby nebo narušit povrchovou úpravu čoček.
    SITH
    SITH --- ---
    DARKINA: tak hlavně nesplachovat do wc, tyhle ubrousky jsou nezničitelný :)
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Zamilovala jsem se do vůně čistících ubrousků. Ta vůně konvalinek je tak opojná, že místo vypracovávání case study na čtvrtek od rána uklízím. Mám udělaný pořádek v kuchyni v krabičkách, poličkách i lahvičkách na který jsem nesáhla od stěhování.)

RAHUF
    RAHUF --- ---
    GIRAFFKA: Homotol :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    RAHUF: a pak zacnes psat Homol?
    NEI: vto vychazej, ale v pet tam teprv dojdou:-)
    NEI
    NEI --- ---
    VERSONNENHEIT: Vyhýbám se všem druhům špiček seč to jde.
    Tak nějak ale celoživotně.
    Při HPP jsem si snobsky nechávala na sedmou vozit rohlík a nebo nakupovala v neděli v poledne v Lidlu na celý následující týden.

Když se třeba lidi boardujou do letadla, sedím trpělivě na místě v hale a čekám až se tam nacpou a pak si teprve jdu v klidu sednout.

Když je tramvaj nebo metro nacpaný k prasknutí, jdu pěšky, nebo hledám jinou trasu a tak podobně.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NEI: já bych se před tim ještě na dvě hodinky naložil do vany
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NEI: To máš dobrý. Já končím út/st/čt v práci po 16 hodině a než se dostanu do obchodu, tak je 17. No pointa je, že důchodci v 17 hodin v posteli rozhodně nejsou, zato já, já jsem si dneska musela na chvíli lehnout už v 16, páč jsem byla orvaná ze sezení u PC.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Je mi vždy velmi nepříjemné, když vidím někoho s otevřenou kabelkou/batohem, dříve jsem na tuhle skutečnost upozorňovala, teď už jen převládá ten nepříjemný pocit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam