• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NEI
    NEI --- ---
    STICKYGREEN: Vědomě zlí a krutí lidé nemají běžné emoce a schopnost sebereflexe, nebo podobné morální hodnoty jako my.

Byl by to hodně zajímavý experiment zda by jim to LSD dokázalo substituovat a chrstnout do ksichtu.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Zlým lidem bych přál intoxikaci lsd, ať se v těch svých sračkách pořádně vykoupají. A třeba by je možná trklo, že sou čůráci.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GARYC: právě si to podepsal :)
    GARYC
    GARYC --- ---
    GRANTORINO: kde to mohu podepsat?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NEI: Ještě, že tě nenasírá to jídlo a úklid. To ti jde a bylo by blbý to nesmět říct :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GRANTORINO: Já na takový lidi štěkám. Některé jsem to už odnaučil.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nesnáším pochvalu, když někdo řekne "hodná!" jak na psa. Já nevím třeba neseš něco hospodářce, dáš jí to na stůl a ona zahlásí "Hodná" podáš někomu upadnutou peněženku a slyšíš "hodná". Ještě mi dejte pamlsek tvl.
    Aby vám pusa neupadla říct to celé "to jste hodná"...
    NEI
    NEI --- ---
    HOWKING: Věděla jsem dopředu, že se tohle stane. :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NEI: No ty jsi ale šikulka, to jsi moc hezky napsala! :D
    NEI
    NEI --- ---
    Psycholog mě včera chválil a mně to bylo nepříjemný.

Je mi nepříjemný, když mi lidi pochválí obraz a když mi pochválí cokoliv, co se týká mého fyzického vzhledu, tak to většinou buď ignoruju, nebo napíšu zdvořile jen děkuji, protože za svůj vzhled nemůžu a je to úplně k ničemu. Vlastně mě to spíš sere.
    Když mi někdo řekne, že jsem šikovná a nebo šikulka, tak jsem taky nasraná. - To je spojené s tím, že mě máma chválila zpravidla za úplné banality ostentativně ve stylu "Nó, ty jsi ále šikulkááá."
    Myslím, že to bylo jen potom, co si zašukala, protože většinou byla prostě jen hnusná a nebo přehnaně kritická.

Ještě mě nenasírá když mi pochválí někdo mnou uvařené či jinak připravené jídlo, úklid, práci s dětma a nebo četbu.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HAR4NT: letosni vyhazovani vanocniho stromku jsme vyresili uz vloni.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PREKOTKA: vloni:)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KOPRETKA: lidl ne, ale na trhu jsou
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GUMBA: Tak si to vypni, stejně než dojdeš domů tak na to zapomeneš a připomene ti to mail
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    BACCARA: To detailnější info (odesílatel, příjemce, předmět, ...) mám nastavené, ale to právě přijde jenom do toho emailu. SMSkou prostě přijde nějaké všeříkající ID 1234567890 a prostě v tu chvíli koukáš na zprávu v mobilu a plašíš, jestli bude v předmětu "Výzva k podání vysvětlení", "Vyrozumění o zahájení daňové exekuce", nebo podobná HRRRK! formulace, nebo jestli tam bude nakonec nějaká zcela fatální věc typu "Pravidelný roční výpis z Registru obyvatel" či "Upozornění na nedostupnost datových schránek od 31. 12. 2022 do 02. 01. 2023" :))
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    A pak je tu ještě přeposání celé zprývy.
    "Do datové schránky XXXXX vám přišla nová datová zpráva, kterou naleznete jako přílohu tohoto e-mailu.
    Tento e-mail jsme vám zaslali na základě vašeho nastavení v Portálu občana."
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    GUMBA: V textu notifikačního e-mailu může být i předmět zprávy a odesílatel. Nastavení provedete po přihlášení v Nastavení > Notifikace > Notifikace e-mailem.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    MART1NKA: Přesně, kdyby aspoň uvedli předmět zprávy do té notifikace...
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Z_RYBY_KOST: my to letos vyresili jednoduse - zadnej stromecek
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Ještě máme ozdobený stromeček a včera jsem na žádost rodiny upekla vánočku.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Tak jsem na YT prolétl pár songů tohohle týpka Yungblud, aby se mrknul, o čem ten povyk kolem je. A je to... sračka. Jako, nevidím ani neslyším tam nic novýho. Nejsem ale ani zklamanej, protože jsem v podstatě nic nečekal. Nevidím tam nic, co by ospravedlňovalo takovejhle hype kolem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam