• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Přiznávám, že vůbec nechápu, proč je takový téma oblečení lidí, který jedou někam sportovcovat. Vůbec je neznám, nemám s nima nic společnýho, kromě toho, že se narodili na zhruba podobným místě ve zhruba podobným čase, jako já. Což je naprosto dílem náhody.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že jsem si schovala zpětnou vazbu, kterou synovi nasal jejich dějepisář na ročníkový projekt v primě, a když něco uklízím do šanonu s dokumenty ke škole, tak si ji znova přečtu.
    jednak proto, že je to fakt krásně napsané (stylem "zaujalo mě, že jsi se věnoval i X, chválím za výběr zdrojů, přijď mi prosím po hodině říct, co si myslíš o Y" - žádný referát padající do černé díry, ale zamyšlení nad studentskou prací), a taky proto, že na tohle dítě si vyučující obvykle stěžují a je tak hezký, když někdo jeho práci oceňuje!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja sa musim priznat, ze i bez kafe, ktore nepijem, ked par dni necvicim, tak mam vecer tak neklidne nohy, ze v noci musim hybat kotnikmi, inak nezaspim. Niekdedy to mam i po tom, co som sa znicila vo fitku. Je to narocne.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    STICKYGREEN: Ta tvoja teoria sa bije s psychotikmi. A ono teda tebe je len tak zle, kam ta vedomie pusti. Ak si zabednenec, tak ta z toho ziadne psychedelikum nevylieci.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    NEI: no asi by to chtělo sittera, aby jim z toho následně úplně nehráblo:)
    NEI
    NEI --- ---
    STICKYGREEN: Vědomě zlí a krutí lidé nemají běžné emoce a schopnost sebereflexe, nebo podobné morální hodnoty jako my.

Byl by to hodně zajímavý experiment zda by jim to LSD dokázalo substituovat a chrstnout do ksichtu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LEJIMADA: Vysokej krevní tlak a chuť na kafe?:)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    LEJIMADA: Představ si nealko pivo.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    nevěděla jsem doposud co je decaf, pogooglila jsem a nechápu proč bych to měla používat
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    mam chuť na smažený sýr
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: Alebo tych co su hyperaktivni a blbo odburavaju kofein (ja).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Decaf je pro lidi, co maj moc spánku :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Čtyři křížky na krku, a já až teď objevím zázrak jménem decaf. Odteď to do sebe můžu bez obav lejt s mlíkem po... hrncích!
    (Přišel jsem se sem jistě naučit i důležitější věci, ale ani tohle není špatný znát.)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Zlým lidem bych přál intoxikaci lsd, ať se v těch svých sračkách pořádně vykoupají. A třeba by je možná trklo, že sou čůráci.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GARYC: právě si to podepsal :)
    GARYC
    GARYC --- ---
    GRANTORINO: kde to mohu podepsat?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NEI: Ještě, že tě nenasírá to jídlo a úklid. To ti jde a bylo by blbý to nesmět říct :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GRANTORINO: Já na takový lidi štěkám. Některé jsem to už odnaučil.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nesnáším pochvalu, když někdo řekne "hodná!" jak na psa. Já nevím třeba neseš něco hospodářce, dáš jí to na stůl a ona zahlásí "Hodná" podáš někomu upadnutou peněženku a slyšíš "hodná". Ještě mi dejte pamlsek tvl.
    Aby vám pusa neupadla říct to celé "to jste hodná"...
    NEI
    NEI --- ---
    HOWKING: Věděla jsem dopředu, že se tohle stane. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam