• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: On někdo starší sedmi let dělá dvě kolečka? :-o
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HEJSEK23: zrovna jdu psát, že ta osmička mluví že záhrobí. Kdo nedělá sněhuláčka, je starej.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    SALAMAN: nejlepší máš 8 !
    SIMSA
    SIMSA --- ---
    2, 7 a 9 píši též gerontozdobně. A taky t.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Ta sedmička je moje, Salamane, koukej ji vrátit!
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    GIRAFFKA: Kdyz ona za to nemuze!
    Vysvetleni: kamaradka je doktorka. Pise jako doktorka. Tuhle mi nechala na stole vzkaz a pak starostlive vola, jestli jsem to precetla. Myslim, ze ji dost prekvapilo ze jsem splnila ukol a tim dokazala, ze jsem to fakt rozlustila. Ale chvilema jsem mela dojem, ze to je enigma.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    TANKIE_: gerontozdobné :D
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MULTICAT: si děláš srandu. Zrovna píšu, že 2,7 a 9 jsou trochu gerontozdobné.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BERUSKA_CA: to se neví! Já to nedokážu vysvětlit, no. Je to děsně individuální. :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MULTICAT: Ty mám právě nejradši!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALAMAN: jako důchodce? To ne. Ale tak nějak nesalamanovsky :) překvapila mě hlavně 2, 7 a 9!
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MULTICAT: To by se ti moje pismo nelibilo. Mam ho temer kaligraficke, omluvou mi budiz, ze jsem levak, kteremu to vyrvali z ruky, vrazili do prave a muj mozek s tim mel strasny prace. Jednou me videl nejaky malir a zarval, ze nepisu, ale maluju a cumel na to jako odpaleni rakety z bajkonuru. Pry se to pozna ze nehybu zapestim.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    SALAMAN: v klidu, takhle psával můj děda :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOUDY: To by tak sedělo, jsem totiž hospodskej důchodce.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALAMAN: Nojo! Tvl hned se zejtra objednej na kolonoskopii a prostatu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SALAMAN: jako hospodskej.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Kolega mi nedávno řekl, že píšu číslovky jako důchodce. Fakt je píšu jako důchodce?

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    GIRAFFKA: já vždycky hezky psala, učitelky mě dávaly za příklad a já to nenáviděla.

Teď umím taky psát hezky (imho), když chci, aby to po mně někdo přečetl, ale když si píšu něco pro sebe, je to škrábanice, no.

Např. mě trápí sklon písma doleva. Brrrrr.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    GIRAFFKA: Ja zeru, jak pisou architekti
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MULTICAT: myslis takovy to pismo "jsem vzorna, mejte me vsichni radi"? To je desny.

Mne zas vytaci, kdyz dospely lidi pouzivaj necitelnou spatlaninu na neco, co je urceno ke cteni i ostatnim. Jasne, chapu, ze ty ses cool a desne nad veci, ale chapes, ze pismo je jedna z cest, jak sdilet informaci a kdyz to neprectu, nemusel ses s psanim vubec obtezovat?
    NEI
    NEI --- ---
    MULTICAT: To ne.
    Já. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam