• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    GIRAFFKA: já vždycky hezky psala, učitelky mě dávaly za příklad a já to nenáviděla.

Teď umím taky psát hezky (imho), když chci, aby to po mně někdo přečetl, ale když si píšu něco pro sebe, je to škrábanice, no.

Např. mě trápí sklon písma doleva. Brrrrr.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    GIRAFFKA: Ja zeru, jak pisou architekti
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MULTICAT: myslis takovy to pismo "jsem vzorna, mejte me vsichni radi"? To je desny.

Mne zas vytaci, kdyz dospely lidi pouzivaj necitelnou spatlaninu na neco, co je urceno ke cteni i ostatnim. Jasne, chapu, ze ty ses cool a desne nad veci, ale chapes, ze pismo je jedna z cest, jak sdilet informaci a kdyz to neprectu, nemusel ses s psanim vubec obtezovat?
    NEI
    NEI --- ---
    MULTICAT: To ne.
    Já. ;)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NEI: myslis, ze pisu snazive hezky? Ja drapu, jako kocourka
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Dneska jsem vzteky roztřískala dva kartáče.
    NEI
    NEI --- ---
    MULTICAT: V tom snaživém hezkém Ti možná chybí autenticita.

(Stejně jako ve většině mého života, takže to chápu. :'-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tušim, že moje písmo by si MULTICAT zamilovala na první pohled. Na rozdíl od mejch rodičů, paní Vlkodlakové, všech učitelů a vůbec kohokoliv, kdo byl kdy nucenej ho luštit.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Už nemám žádnej sen.
    ACKO
    ACKO --- ---
    MULTICAT: vzorné téměř kaligrafické písmo mívají často architekti, někteří si na tom i velmi zakládají
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    NELLAS: Věřím, že to by bylo na diplomku! Souhlasím úplně s Multicat, mám to stejně.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ACKO: a to jsi zrovna možná adeptka na to, že Tvé písmo budu obdivovat! Mám ráda "prasácké" písmo.
    Já jsem.háklivá na snaživě hezké písmo, kterému ale zkrátka chybí šmrnc. Těžko se to.popisuje.

Naopak přirozeně "nehezké" písmo mívá můj obdiv, no.

Jsou to podivnosti, že? :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    MULTICAT: já se přiznám, že se svůj rukopis vůbec zdráhám ukazovat na veřejnosti, určitě by spustil leckomu úvahy o závažných poruchách osobnosti vlastníka takového písma... stejně jen málokdo by to přečetl, takže s mým rukopisem se nikdo nepotká:-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MULTICAT: Já se přiznám, že by mě zajímalo, jaká písmenka ti přijdou odpudivá a jaká ne :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    THAIGRR: já to mám složitý. Urcity divny rukopisy se mi libi, driv jsem treba sbirala divny pismo, kdyz jsem nasla nekde nejakou poznamku nebo tak. No nic. Je to slozity :)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MULTICAT: mám hrozný rukopis, dvě stejná písmenka nejsou nikdy stejná, i můj podpis je každý originál, proto všechno píšu elektronicky a tisknu
    jenom jméno na poštovní schránce mám už roky napsané propiskou na kousku utržené účtenky
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Jsem příšerně háklivá na rukopisy lidí.
    Vadí mi, když jsou třeba šanony nadepsány písmem, který "neuznávám". Jsem špatný člověk.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LORD_DE_SEIS: premyslim, kde tam maj nejbliz gyros misto kebabu (pokud chces novou hysterii)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Vzdycky když odcházím z restauračního zařízení a zastavuji se na Ípáku na gyrosu, vzpomenu si na hystérii se špagetama a řikám si: " doufám, že nikdo neuvidí, jak ten gyros konzujmuju"
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Taky jsem měl období, kdy jsem uspal mrně a pak vytáhl flašku vína. Pak jsem jednou koupil portský, to za ten večer vytáhl taky, trochu se lekl a přestal si kupovat domů víno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam