• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ATUARFIK: Mame tu vsechno elektronicky a je tu spousta cizincu. Takze ano, pisu to takhle a vsichni tomu rozumi.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BERUSKA_CA: Fakt po těch letech v zahraničí pořád píšeš 1 a 7 takhle? Nemate to okolí?
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Přiznám se, že jsem ta písma přečetl a většinu pochopil.

Kromě

HOWKING

a

GUMBA

To přečtu, ale nechápu. :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Prosim.

LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    SALVATOR: pančelka... to bych nedala. Na to jsem příliš volnomyšlenkářská :D

HOWKING: píšu rychle, opravdu :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LEJIMADA: Zkus psát rychle a uvidíš. (a ostatní si můžete zavzpomínat na to, jak jste psali jako prvňáci - stačí psát hodně pomalu a váš rukopis ze základky je zpět)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LEJIMADA: Prvňáci takhle rozhodně nepíšou, to je spíš jak od paní učitelky na prvním stupni ZŠ :⁠-⁠)
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    sry za ohromnou fotku - hodil mi to telefon a neumím to zmenšit
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    celý život mám trauma, že píšu jak dítě...čtyřicítka na krku a synovi můžu pomáhat v písance :D

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Takže je to eště navíc spíš TURDillon...
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Richard Mille Tourbillon jsem měl na ruce, má je jeden známi, leží mu teď někde na dně šuplíku. Ta věc byla pořád nefunkční a vozila se do servisu.
    Není architekt, ale bankéř z Karlína.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Rozhodně bys tam nemohla dělat architektku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Asi bych kamkoliv nosila swatchky se rotující slonem. A to je taky důvod, proč bych ve Švýcarsku nedostala práci ani v úklidu.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SALVATOR: :blicí smajlík:
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A evidentně nejsem zdaleka sám

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Musel sem se podívat na Richard Mille a velmi mě překvapilo, jak dokážou bejt hodinky, jejichž cena se pohybuje v řádu milionů (až do 87 milionů), strašlivě hnusný. Ale jako fakt ohavný.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    DR_NIKITA: Ja to mám úplně stejně. Ale! Záleží na kvalitě papíru, měkkosti (jak se tužka boří), na tužce, hrotu, stopě, barvě, podložce, stolu, výšce židle, sklonu, náladě, počasí a denní době. Není to lehký!!!
    ACKO
    ACKO --- ---
    AI a grafický rozbor je extra zábavný, takže jsme došli společnými silami k tomuto, ano přiznám se:-):
    extrémní intuice a vnitřní neklid, vysoká míra svobody až anarchie, sociální nečitelnost, mentální nastavení- abstraktní chaos, absence detailu, kreativní energie
    shrnutí: jedná se o osobnost extrémně originální, nekonvenční, ale pro okolí velmi obtížně uchopitelnou
    MELDA
    MELDA --- ---
    DR_NIKITA: Tohle znam. U me se to meni podle unavy ruky a tak :-) Mam to hodne podobne.

A nejlepsi je, kdyz se mam nekde podepsat. Absolutne nikdy nemam stejny podpis, ktery by byl tomu predchozimu nejak podobny :-)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Mam asi 5 druhu pisma a nejsem schopna dopsat ani jeden odstavec jen jednim.. Muj precovni zapisnik je hodne schyzofrenni..
    ACKO
    ACKO --- ---
    VERSONNENHEIT: jsi mě inspirovala, dala jsem 3 krátké texty mého písma a AI vyhodnotila, že prožívám akutní kognitivní kolaps, jako vše bylo psáno mým obvyklým písmem bez jakékoli stylizace :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam