• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Jee! Ty ja mam rada.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    BERUSKA_CA: to ani není důchodcovske, spíš situačné. Vyhráváš linecké srdíčko třeba :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Takze vyhravam soutez duchodce tydne a jako vyhru dostanu umele zuby? :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Přiznám se, že z olympiády jsem zatím viděla akorát titulky na internetu.

A taky, že mě hrozně baví níže postované ukázky různých písem.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    Přiznám se, že mi beruščino písmo zde asociuje oznamy typu "objednávky na vánoční cukroví přijímáme do 15. listopadu", nalepené na pult v malé pekárně a cukrárně založené v 90. letech. Až na tu 4 :))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ACKO: Dekuju.
    ACKO
    ACKO --- ---
    BERUSKA_CA: moc hezký písmo, takhle psát, tak bych psala častěji :-)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ATUARFIK: Mame tu vsechno elektronicky a je tu spousta cizincu. Takze ano, pisu to takhle a vsichni tomu rozumi.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Já už škrábu jen tiskacím a moje psaný perský písmo no, protože to musím napsat rychle..
    Ale přečtu všechna písma obvykle, protože máma vždycky psala tím úzkým protaženým nečitelným a otec píše miniaturním, co se naučil na ČVUT.
    Přečtu i Howkinga i Gumbu

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BERUSKA_CA: Fakt po těch letech v zahraničí pořád píšeš 1 a 7 takhle? Nemate to okolí?
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Přiznám se, že jsem ta písma přečetl a většinu pochopil.

Kromě

HOWKING

a

GUMBA

To přečtu, ale nechápu. :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Prosim.

LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    SALVATOR: pančelka... to bych nedala. Na to jsem příliš volnomyšlenkářská :D

HOWKING: píšu rychle, opravdu :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LEJIMADA: Zkus psát rychle a uvidíš. (a ostatní si můžete zavzpomínat na to, jak jste psali jako prvňáci - stačí psát hodně pomalu a váš rukopis ze základky je zpět)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LEJIMADA: Prvňáci takhle rozhodně nepíšou, to je spíš jak od paní učitelky na prvním stupni ZŠ :⁠-⁠)
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    sry za ohromnou fotku - hodil mi to telefon a neumím to zmenšit
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    celý život mám trauma, že píšu jak dítě...čtyřicítka na krku a synovi můžu pomáhat v písance :D

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Takže je to eště navíc spíš TURDillon...
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Richard Mille Tourbillon jsem měl na ruce, má je jeden známi, leží mu teď někde na dně šuplíku. Ta věc byla pořád nefunkční a vozila se do servisu.
    Není architekt, ale bankéř z Karlína.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Rozhodně bys tam nemohla dělat architektku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam