• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Jezdím na dovolené, kde prozkoumávám okolí, a zvládám to se staženými mapami v mobilu už víc jak deset let...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRISSIE: No tak to je další věc.. dohledávám vždycky až k Velkému třesku 🤣
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAIAFOX: já jsem zas ten druh člověka, co když se dozví, že v Invalidovně v Paříži je pohřbené srdce generála Klébera, tak nutně potřebuje vědět, kde je teda zbytek :-)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    A jako rodič, kterej hrozně rád dělá nákresy s komentářem, je to skvělý doplněk, kdy ty věci můžou vidět rovnou v pohybu.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    No já se přiznám, že je to dost nápomocnej nástroj v momentě, kdy na vás čtyřletý dítě zarytě řve, že kráva jí žížaly a maso, že nejí trávu, tak mu v mžiku můžete pustit video, kde vidí, že kráva opravdu jí trávu a vy prostě nekecáte.. úřad pro uvádění věci na pravou míru tak může zasahovat okamžitě a předcházet dezinformacím.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: Teď ses ukázal, typicky impulzivní technofobická reakce. Ten přístroj představuje největší technologický vynález, co kdy lidstvo objevilo. Větší než oheň, větší než kolo...

:))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: tak jako ne že by to nešlo, ale když člověk vyrazí na nějakou aktivnější poznávací dovolenou, tak je přeci jen praktičtější s sebou mít mobil s datama, než atlas, jízdní řády a kompletní vydání Encyclopædia Britannica :-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LIQUID_SOUND: mam kolegyne stare (teda spis mlade) i +- 20 let a kdyz jsem jim rekla, ze obcas ani nevim cely vikend, kde telefon mam, tak absolutne nechapaly. Dneska uz se lidi bez telefonu nenajedi, ani nevyserou. Natoz normalne fungovat pres den.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LIQUID_SOUND: To nedělají jen děti, ale i lidi kolem třicítky :D
    Jsem stará žena hrozící holí na mraky :D
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    NELLAS: Byl jsem teď s kolegama v Itálii. Měli s sebou dohromady pět dětí. Pokud nelyžovaly, tak nedokázaly vydržet ani hodinu. Neuvěřitelný. Wtf.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    To dnes lidi fakt nezvládnou fungovat pár dní bez mobilních dat?
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    „Šťasten, koho cizí nebezpečí činí opatrným.“ – Latinské přísloví
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    DARKINA: Bezplatné odstoupení od kupní smlouvy
    Přehled od AI
    Bezplatné odstoupení od kupní smlouvy bez udání důvodu je možné do 14 dnů při nákupu přes internet nebo mimo obchodní prostory (telemarketing, předváděcí akce). Lhůta běží od převzetí zboží, zboží je nutné vrátit zpět do 14 dnů od odstoupení a prodejce musí vrátit peníze včetně dopravy do 14 dnů od odstoupení.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    DARKINA: Chápu. Proč nejedeš v rámci EU? Na to ani nepotřebuješ pas.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    RUTHER: Ver mi, ze kdyby to more nebylo i ze zdravotnich duvodu, bavi me velikonoce travit v CR. A add. roaming, Airalo to jisti.)
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    DARKINA: Nevím, no. Nevyznám se v tom. Nechci ti poradit blbě. IMO bych jel radši někde v Čechách. Navíc, víš, že je to mimo EU? Roaming je tam dost mastnej.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    RUTHER: Jenze ja to fakt nevedela, zas nejsem dement, kupovala jsem to v 6 rano. Ted jen doufam.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Na Blízkém východě jsou tisíce Čechů, aerolinky ruší lety - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-na-blizkem-vychode-jsou-tisice-cechu-aerolinky-rusi-lety-40564747
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    DARKINA: To je dost divočina, vzhledem k tomu, co se děje ne blízkém východě.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Vcera rano jsem mamce sobe i Anezce koupila last minute velikonoce v Egypte. Ted potom co se deje, je ten zajezd o 100% drazsi. Na jednu stranu si rikam, to je super,ale na druhou jsem z toho smutna a spatna a doufam, ze se to rychle uklidni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam