• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MULTICAT: zdar, mlada pani Multiketo!🫡
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    HAR4NT: nazdar, pane Harant!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Slabika, kruci.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HAR4NT: No u Müllera se nic neměkčí a u Němce je -ec slovotvorné, takže se měkčí správně, to na mé výhradě nic nemění. :)
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    NELLAS: však jsi tam být neměla dýl než minutu, byla jsi jen nevědonky moje pokusná myš ;D
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MULTICAT: jo, kolega to používá i v mluveném projevu... "Dobrý den, pane Novák", že prej ho to takhle učili, tak to musí být dobře
    že kdyby si tykali a říkal mu "Ahoj Karel" nebere jako argument
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RANDOM_NIGHT: je i spousta jinejch, Müllere, Němče!!!...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HAR4NT: V češtině ale ta poslední přípona není slovotvorná, takže by tam nemělo docházet k měkčení, ne?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MULTICAT: hovorove jeste horsi
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    me teda vokativ v cestine neuveritelne sere, co to je za zhuverilost, "Dobry den, pane Brettschneidře!?!", ble!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Vadí mi, když někdo při oslovení neskloňuje přijmení.
    Např. Milý pane Brabec.... uaaaa! Neeeee!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dekujeme za vysvetleni a tleskame..:)
    ALESH
    ALESH --- ---
    R_U_SIRIOUS: ja taky ne, vic nez 20 let. Vzdycky mi pri prislo, ze to nici diskuzi a ze kdyz mi nekdo vadi, tak ho jednoduse nemusim cist. Ale pak mi doslo, ze kdyz nebudu cist vyblitky Makrouska nebo Blowupa tak o nic neprijdu. Prihodil jsem tam i toho, jehoz jmeno se nevyslovuje, nebo okamzite prijde a zecne vysvtelovat a komentovat.....a nyx jenejednou podstatne prijemnejsi misto.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    R_U_SIRIOUS: taky to nepoužívám.
    NEI: nebo ti nevadí se hádat s kdekým. 😬😅
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    ACKO: já si vybavuju, jak jsi hlásila, že mě máš v DI, ale byl to jen jednoduchý :) přiznám se, že mě to dětinsky přišlo vtipné :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    NELLAS: já se přiznám, že tady občas dramaticky obsesivně oznamuju, že mě má BLOWUP v DI, ale už jsem si uvědomila, jak je to legrační
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LORDPEET: taky se mi povedlo, že jsem si z nekoho delala prdel a pak zjistila, ze to jen tak nezrusim :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ADELHAIDA: jo, ja byla s malou v nemocnici asi dva-tri tydny po porodu a rozdavala mlíko na všechny strany. Sestřičky byly nadsene, ale ja pak trpela o to vic. Trochu umim ppchopit ty chudinky krávy :))

Btw, ja si asi az ted vsimla, ze Pribinacka delaji do plastu, ale az po zmene tvaru kelímku. Přitom čtu, že to nahrazovali už po 93, kdyz se modernizovalo. Nejspíš jsem to znala vždy s plastem, ale kdyby se mě včera nekdo zeptal, z ceho je kelimek na pribinacka, tak reknu, ze prevazne papir.
    NEI
    NEI --- ---
    R_U_SIRIOUS: Možná z toho plyne že seš odmala dobře socializovanej a vyjdeš v dobrém s kdekým.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORDPEET: Přiznávám, že jsem si vůbec nikdy nevšimla, že bys mě měl v DI, protože jsi mi to dramaticky neoznámil :D
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    R_U_SIRIOUS: Taky tak. Teda jednou jsem otestoval funkci DI na Nellas načež jsem zjistil, že zrušit to jde až po týdnu... Samozřejmě jsem na to během toho týdne zapomněl a Nyx se pro mě nijak nezměnil, tak vlastně ani nevim jak dlouho tam byla než jsem si toho zas všiml a zrušil to :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam