• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Když jsem v roce 2012 dělal v AXA Bank, tak mi přistála žádost o spořící účet od paní Malinové, rozené Borůvkové s e-mailem ve stylu lesniovoce@centrum.cz
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: mam jednoho nemeckyho, Manuel Gesperrt (+- ručně zamčeno)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Hehe.. mně říkali Škvor, ve třídě jsme měli holky Vlaštovičkovi, Vejra a třídní byl Zajíček... A nějakej Nejezchleba nás učil dějepis..
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SITH: ja chodila do školy s Prokopem Bubnem. Nejdriv jsem si myslela, ze si spoluzaci delaji legraci a smala jsem se tomu, ze je to dobrej for, nez se urazil a odesel, chudak.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    NEI: priznavam, ze jednu realnou Bazalku jsem potkal .. ale na Chrestysi jeste cekam! <3
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NEI: no prece aby to o nem neco vypovidalo vic, nez o tobe, to je snad jasny ne..
    NEI
    NEI --- ---
    KOOTCHA: Nechápu proč tohle hodnotíš pozitivně.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NEI: to neni urazka, ale diagnoza, se s ni uz konecne smir.
    NEI
    NEI --- ---
    HAR4NT:
    Tvoje urážky o tobě říkají mnohem víc než o mně. Já už tohle dál řešit nechci. Situace mezi námi byla uzavřená před lety a nemám potřebu ji znovu otevírat ani se účastnit osobních útoků. Pokud máš potřebu mě urážet, je to tvoje věc, ale já se toho účastnit nebudu.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NEI:tvoje bludy a prekrucovani nikoho nezajimaj ty zebrava nevestko:-)

ses prokleta a nikdy stesti nenajdes, to je jisty. akorat neni jisty, kolika lidem behem svyho umolousanyho zivota jeste uskodis svymi *blaznivymi* napady.
    NEI
    NEI --- ---
    HAR4NT: Z ničeho jsem tě neobvinila.
    Řekla jsem fízlům, že si nepřeju, abys se mnou dál bydlel a že sám odmítáš odejít.
    Takže tě odendali a byls tak našrot, že si ani nepamatuješ co po tobě chtěli a odmítls vypovídat a nemusels, protože jsi byl pod vlivem.
    Jakmile jsi byl odstěhován, neměla jsem potřebu to dál řešit, to je vše.
    Kopii mé výpovědi na fizlárně jsem ti posílala soukromě tady do pošty.
    Nikdy jsem netvrdila žes na mě páchal domácí násilí, je tam uvedené pouze to, žes na mě často jenom hodně řval, že se pes kvůli tomu třásl strachy a že jsme proto že bytu opakovaně musely utíkat.
    A ten incident ze Silvestra, samozřejmě.
    Nechápu, co teď po třech a půl letech zase řešíš.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NEI: co treba nekoho z neceho obvinit, nechat ho povlacet po fizlech a pak, chichi, to odvolat?:-)
    to je uplne legalni a dostatecne blaznive je to i na takovou vymastenou svini, jako ses ty.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: právěže se to používá na bílé a světlé, který laser nevezme. Obsluha jehly pod lupou ručně cílí na každý chloupek, zapíchne to tam a pustí proud.
    ZRK
    ZRK --- ---
    KOOTCHA: tak Mimoň je v tomto vůbec super… kluky Šukaly taky nejde zapomenout :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ZRK: Jsem čekal, že vytáhneš spíš mimoňskou autoškolu pana Mrtky.
    Když jezdíš po městě s nápisem "Mrtka" přes auto, tak na tebe taky jen tak někdo nezapomene. :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: Aj biele?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: elektrická jehla nebo jak se to jmenuje, tím se to zabíjí ;)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Tohle už trochu je na přiznání.
    Za poslední měsíc jsem nakoupila historické povlečení z damašku cca asi na 20 postelí.... některé jsou i s vyšitým monogramem. Vůbec se za to nestydím a vždycky jsem je moc chtěla.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    cim som starsia, tym mi rastie na brade viac bielych tvrdych chlpov, ktore musim pravidelne trhat. ex to volal stetiny. sere ma to, je to strasne, nechci to.
    NEI
    NEI --- ---
    ZRK: Představ si jmenovat se Hlíza Hlad Nejezchleba. :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam