Já se teda přiznám, že mám stále stejný seznam v telefonu už od roku 1999 kdy jsem měl svůj první mobil, ze začátku jsem ho měl uložen na SIM, když pak zařízení umožňovalo uložení do interní paměti, poctivě jsem si vždy celý seznam kopíroval do nového, a časem si dělal zálohu do PC, to se hodilo když mi nějaký zasyflený megačurák ukradl můj telefon, nebo jsem ho já vůl rozbil při dělání nějakých nezbedností. Můj seznam je dlouhý, za ta léta se dost rozrostl, jsou v něm kamarádi, první velká láska, další velké lásky, kolegové z většiny prací, občas i podivná jména, u některých si ani nepamatuji kdo to vlastně je. Jsou tam i dva bývalý ministři (co já vim kdo to číslo po nich zdědil), jsou tam jména z punkových let... jako třeba: Kulatý Opat, Mravenečník, Lucyje, Vosa, Čarodějnice (buď infolajna, nebo bývalá kamarádka už fakt nevím).
A ani se mi nechce těch cca 580 kontaktů nějak probírat, z části jsem línej a z části vím že bych se u toho zasekl s hromadou vzpomínek.
Je to stejné jako složka Fotky na mém disku, kde je vlastně celý můj život do doby než jsem vše začal ukládat na iCloud přes iPhone.