• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    INSEQUI: muj prvni byl siemens C25. Ten nemel antenu sroubovaci, ale jen nasazovaci. Byla jsem cca 10 letech na rybach, chtela rychle vstat, ze mi zabrala ryba, oprela jsem se nechtene o ten telefon, antena propadla mezi prkna v molu do vody a ryba mi stahla prut do, jak jsem se bala o ten telefon. Telefon jsem od te doby mela jen na skladani monotonni hudby. Druhy den jsem v trave nasla cerstve novou prvni barevnou nokii 3510 a sla ji vratit nalezci.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    INSEQUI: 628, 888, T28. A určitě těch Ericssonu bylo víc. Tu 628 jsem si nechal. Dvě baterky, tenká a tlustá.

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tady je to samá honorace, já začínal na Philips Fizz od otce, pak Ericsson 628 samozřejmě s krytem z Tomorrow Never Dies. A pak už Nokia 5110, 6210,7110 (chtěl jsem být jako v Matrixu a na banánu mi vadilo že sám nevyskakuje), 6310i, 8210, 6510 A pak jsem někde viděl Motorolu a kupoval si zase tyhle, V70, V300, V3 Razr.

Pak už to začalo být nudný a dnes mám nudný iPhone jako každej. Ale na tu dobu kdy to bylo takhle zábavný, na první sms obrázky a vlastní vyzvánění na 6210 docela rád vzpomínám.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Dokázal jsem v životě hodně věcí, ale nejvíc jako úspěšný dospělák se cítím, když úspěšně vrátím nevyhovující zboží, nebo absolvuji reklamaci - místo toho, abych přijal ztrátu a zbytečně utracené peníze jako nevyhnutelnost života, se kterou nemá smysl obtěžovat obchodníky a zadírat soukolí kapitalismu (která by si zasloužila pořádnou hrst písku).
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    HAR4NT: Ne.

Ale když jsem byla malá, chodily jsme s mámou na výpravy k telefonnímu automatu v metru, abychom zavolaly babičce.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ERRTU: brrr, to už jsem vytěsnil. Máš pravdu...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jo a druhý byl matrixovy banánek 8110 a strašně mě zklamalo že ten kryt klávesnice nevyskakuje jako ve filmu ale stahuje se normálně ručně
    ale stačilo jedno odpoledne nácviku a zvládl jsem to nasimulovat tak že to vypadlo že vyskakuje :) ještě furt ho mám v archivním šuplíku. sice s urvanou anténou ale mám.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GREATDRAKE: ale to psaní na něm... písmena se na klávesách prehazovala ne mačkáním ale držením! tohle bylo asi jediné období kdy jsem radši volal než psal smsky být to bylo dražší:)
    ALESH
    ALESH --- ---
    SONY CMD J6
    SONY ERICSSON T630
    Nokia N70
    iPhone
    iPhone 3GS
    iPhone 4
    iPhone 5
    iPhone 6
    iPhone X
    Chvilku neznamy Android po kradezi iPhone. Ale asi po tydnu mi ukradli mi i ten i s carou ketaminu.
    IPhone 6s
    iPhone 11 Pro
    iPhone 13 Pro
    iPhone 15 Pro

(Rad bych presel k nejake etictejsi znacce, ale neni to lehky kvuli ekosystemu)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SABRIEL13: lol, hele, a volala jsi nekdy v zivote z telefonni budky?:D
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SABRIEL13: ano, díky 8)
    Já a moje Nokia 3210 si jdem namazat klouby.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Je teď ten vhodnej moment se přiznat, že se nemůžu týhle debaty účastnit, protože můj první telefon byl chytrej?

Přidám ještě dvě přiznání s tématem související:

Největší výzva na organizaci larpu před dvěma lety byla, že se jako telefon organizátorů používá tlačítkovej - tý snahy, než jsem pochopila, jak se proklikat do kontaktů nebo do historie hovorů!

Jo a taky mě kamarád nachytal, když mi předložil čtyři tlačítkové telefony - a já nepoznala, že jeden z nich je hračka pro děti.

Tak.

Už se cítíte staří?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Divný, byť hezký, Sagem. několikrát měněný, protože komplet odešla deska až jsem pak přešel na Nokii.

URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    ja se musim priznat, za uz mam tech mobilu plny zuby, nejenom ty historicke tady, ale i v MHD a na ulici .. no offense, je pozde vecer a brblam!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Já se totiž mobilu strašně dlouho usilovně bránil. Ale nakonec mě donutili. Nechtěl jsem to.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    první tři :)

PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Začínal jsem s tímhle mobilem. Musel jsem si sebou nosit papírek s napsanýma číslama, protože to neumělo posílat sms na kontakty z adresáře.

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    team motorola
    ta vytahovaci antenka byla epesni

1
    a jó, pak jsem stejně měl Nokia
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Uplne jsem zatesknil po svym nejlepsim telefonu nokia e50.

BACCARA
    BACCARA --- ---
    HAR4NT: Pravý koruny, Kč:)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BACCARA: lir?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    A úplně první GSM v autě, ale už jsem ho nahradil obyčejným Beckerem :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam