• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    RUTHER:

Ten jsem měl též.

Pamatuju si jenom, že mi na něj přišla sms, že mě nechce a na Nyx taky ne. :))
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Tohle jsem měl já. Se slušivou anténkou a krytem na klávesy. Alcatel One Touch.

BACCARA
    BACCARA --- ---
    NELLAS: Já dřív přesně jak říkáš, 3 5 dní. A samozřejmě jse na tom ješě něco vydělal. Ale měl jsem srdcoviky a ty tu mám pořád :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    První a poslední telefon, který jsem si koupil za vlastní peníze, byl Sony Ericsson Z610i.

AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    Stejně je to škoda, že dneska jsou ty telefony v podstatě na jedno brdo :) Úplně jsem si vzpomněla na ty reklamy a všechny ty mobily, co jsem jako dítě chtěla mít :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    první jsem měl alcatel one touch
    A byl hrozně hnusnej a měl divnou barvu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    mne spoluziaci kradli telefon z lavice, odmontovali antenu a odmietali mi ju vratit

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BACCARA: To já taky, ale musel jsem šetřit, tak jsem většinou starý prodal a koupil si nový. Ale krabice s mobilama co mi zbyly tu někde bude, taky to nevyhazuju.
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    Já měl nejraději tenhle Siemens M35. Nezničitelná mašinka, hráli jsme s nim s kámošma denně fotbal a hakis normálně na betonu a vydržel mnoho let :))

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vy jste tu všichni hrozní buržousti, já měním telefon obvykle po 3-5 letech.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    INSEQUI: Když já nerad něco vyhazují, mám toho ještě trochu víc :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BACCARA: No ty jsi slušnej sběratel, 4 kusy z toho mám ještě někde doma také.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    A pár Nokii

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BACCARA: To je přesně on, + ještě ten modrej kryt a modrý kolečko pod anténu. K tomu Bondovskýmu bylo myslím červený. Ještě to je někde na půdě, celá ta krabice, a velká baterka je nepoužitá skoro, měl jsem radši tu menší.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    INSEQUI: 628, 888, T28. A určitě těch Ericssonu bylo víc. Tu 628 jsem si nechal. Dvě baterky, tenká a tlustá.

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tady je to samá honorace, já začínal na Philips Fizz od otce, pak Ericsson 628 samozřejmě s krytem z Tomorrow Never Dies. A pak už Nokia 5110, 6210,7110 (chtěl jsem být jako v Matrixu a na banánu mi vadilo že sám nevyskakuje), 6310i, 8210, 6510 A pak jsem někde viděl Motorolu a kupoval si zase tyhle, V70, V300, V3 Razr.

Pak už to začalo být nudný a dnes mám nudný iPhone jako každej. Ale na tu dobu kdy to bylo takhle zábavný, na první sms obrázky a vlastní vyzvánění na 6210 docela rád vzpomínám.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Dokázal jsem v životě hodně věcí, ale nejvíc jako úspěšný dospělák se cítím, když úspěšně vrátím nevyhovující zboží, nebo absolvuji reklamaci - místo toho, abych přijal ztrátu a zbytečně utracené peníze jako nevyhnutelnost života, se kterou nemá smysl obtěžovat obchodníky a zadírat soukolí kapitalismu (která by si zasloužila pořádnou hrst písku).
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    HAR4NT: Ne.

Ale když jsem byla malá, chodily jsme s mámou na výpravy k telefonnímu automatu v metru, abychom zavolaly babičce.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ERRTU: brrr, to už jsem vytěsnil. Máš pravdu...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jo a druhý byl matrixovy banánek 8110 a strašně mě zklamalo že ten kryt klávesnice nevyskakuje jako ve filmu ale stahuje se normálně ručně
    ale stačilo jedno odpoledne nácviku a zvládl jsem to nasimulovat tak že to vypadlo že vyskakuje :) ještě furt ho mám v archivním šuplíku. sice s urvanou anténou ale mám.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GREATDRAKE: ale to psaní na něm... písmena se na klávesách prehazovala ne mačkáním ale držením! tohle bylo asi jediné období kdy jsem radši volal než psal smsky být to bylo dražší:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam