• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ZRK
    ZRK --- ---
    Nedokážu prostě myslet “tady a teď”. Ani v sauně nebo při cvičení, kde dřív vypnout šlo. Pořád jsem “tam”. Ach jo…
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAMILLOS: tak ona i ta 5110 stala asi pet litru - z mesicni brigady jsem si tehdy koupila telefon a zbylych deset tisic stacilo na moji pulku ceny naseho prvniho auta (plnoleta fordka, pokud si pamatuju :-)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Až jednou budu starej, vyhodím androida a koupím si novodobou variantu N 3310. Nedostižnej Olymp, na kterej prostě nikdo neměl. Nakonec jsem se musel smířit s bazarovou 3410, která vydržela všechno, ale baterka stačila jenom na cca čtyři dny, no kde to jsme! Každopádně první byla 5110; na všechny ty Siemense a podobný moderní hračičky z těchhletěch internetů nikdo normální neměl.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Kdybych do nej vrazila funkcni simou, bude normalne fungovat. Koukam, jsme tu vcelku pripraveni, tohle jsou nesmrtelny stroje.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BERUSKA_CA: mela jsem cerno ruzovy. Jednou jsem ho zapomnela doma na stole. A jak jsem se prozvanela kde je, tak ta vibrace psa asi stvala, skocil na stul a rozkousal mi ho. Nikdy pred tim, ani potom to uz neudelal.
    Nejlepsi na tom bylo to, ze jsem ho omotala gafou a porad sel :))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    INSEQUI: muj prvni byl siemens C25. Ten nemel antenu sroubovaci, ale jen nasazovaci. Byla jsem cca 10 letech na rybach, chtela rychle vstat, ze mi zabrala ryba, oprela jsem se nechtene o ten telefon, antena propadla mezi prkna v molu do vody a ryba mi stahla prut do, jak jsem se bala o ten telefon. Telefon jsem od te doby mela jen na skladani monotonni hudby. Druhy den jsem v trave nasla cerstve novou prvni barevnou nokii 3510 a sla ji vratit nalezci.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    BERUSKA_CA: tak tenhle, jen v růžové barvě, mi kdysi vypadl z kapsy při přebíhání silnice a vzápětí ho přejel autobus. Rozložil se na několik kusů, smutně jsem ho posbírala a nadávala si, ale překvapivě po sestavení dál normálně fungoval několik dalších dlouhých let :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    GANDHI: Nokia E72 mi vypadla z ruky ve skole v 6.patre a propadla se škvírou mezi schodistem az do prizemi.
    Trochu se poskrabala a slouzila jeste nekolik let.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Stale ho mam. Je to jedina vec, ktera me probudi ve tri rano (vzbudila by celej barak, kdybych bydlela v byte).
    Vydrzi to nabity tejden.
    Az tomu chcipne baterka nebo odejde kabel, nezvladnu chodit do prace.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    po dvou dnech mi docvaknul tenhle humor! 🙈
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    a jinak teda přiznávám se, že mě strašně bolí číst si maily, co jsme si vyměňovaly s kamarádkou, než jí zjistili terminální rakovinu. protože v sobě měla tolik života, nebo tomu aspoň věřila, a přitom jí v těch přesýpacích hodinách už propadávala poslední zrnka.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    INSEQUI: problém s těmahle starejma telefonama je ten, že si pak člověk přečte ty zprávy, co maj ještě uložený v paměti... a to nemusí být úplně dobrej nápad!

Conversations with my dead friends
    Messages from all my exes
    I kinda think that this was best left
    In the past, where it belongs
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MELDA: akorat ze nektery po nasazeni blokovaly signal takze jsi byl najednou minus dve carky a nevedel proc :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ERRTU: A taky to byl jeden z prvnich telefonu na ktery se delaly vsemozny barevny kryty :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    HEJSEK23: a když by snad náhodou přežil, tak už na něj nepůjde nainstalovat nová aktualizace ;-)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    A pak někdo dostal hroznej pojeb, že nesmrtelný telefóny teda ne! A od ty doby maj životnost cca. 2 roky
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    GANDHI: To byl total nerozbitnej telefon, 2x jsem měnil rozbitej přední kryt, tel. vždy vydržel, pak jsem ho dal babičce a ta ho používala dalších několik let než dostala 6310i. Vsadím se že když najdu tu krabici, nabiju ho, zapnu, bude fungovat!
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ERRTU: 5110 mi vypadla z ruky, kdyz jsem telefonoval na balkone v sestym patre. dole na parkovisti se rozskocila na tri casti - sebeh jsem dolu, poskladal to a dokoncil hovor:p
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KAIAFOX: Myslim, že ho mám dodneška schovanej:)
    Nokie jednou vypadla ségře z okna z 9. patra a hádejte, jak to dopadlo. Dala to úplně na klid:)
    Souhlasím s FRK_R23: Jednou jsem dostala upgradlou Nokii s novým kovovým krytem a novou baterkou a pak nebyl problém odjet na 14 dní do lesa, kde nebyla elektrika.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MELDA: a kdyz ti spadl v koupelne tak nepraskl display ale dlazdicka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam