• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Uz chodim tyden v tom samym svetru
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ERRTU: to je proste neco jako vymena manzelek, bizar.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: Kdyz to oznacis jako “sexual” tak to zmizi. Muj FB po tomto zjisteni uz nevypada jako OF.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: co jsou naďra? To by me teda zajimalo! :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    libi se mi, jak se ti zmrdi a kravy sami filtrujou. staci si nenechat srat na hlavu idiotama a zasrany cesky pristipkareni musej trenovat jinde.
    vydrzim jako hodne, ale pokud jsem nekoho poslal do pici, tak vezte, ze uz navzdycky a styskat se mi nebude
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Stačilo, uplne chápu, jdu se podivat, kdy jsou volne dráhy v bazenu a naplanovat saunu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Aha, teď mi to došlo. Ty titulky se píší tak, aby byla osoba, která je tématem článku, naznačena, ale nejmenována, aby lidi klikli.

Ne ne, nekliknu :D

Vzor: Strach z kolegyně Ani Geislerové byl zbytečný: Za roli ve filmu Karavan získala Českého lva sympatická slovenská herečka.
    Taky máme hned dvě naznačené hrdinky beze jména.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MAR_TINA: zeno, desis
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LADY_MYSKA: já seznam zprávy považuji za seriozní zdroj informací (a pak ještě iRozhlas) o dění ve světě, mám addblock všude a tak jako daň platím zatažení zraku k titulků o Ňadrech Denisy z bacherola. Oni ještě používají takový šílený slovosled, až na něco narazím, dám to sem.

Je to vlastně taková moje creepy zábava, si dle titulku něco představit, ale nikdy nekliknout na článek :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MAR_TINA: brrr, ja na centrumu. A ty vyskakující a “hudebni” reklamy jsou zlo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LADY_MYSKA: já mám v jednom prohlížeči domovskou stránku seznam a pod seznam zprávama zákeřně vykukují novinky a super :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MAR_TINA: ani tohle jsem nikde nezaznamenala… asi fakt žiju v jeskyni
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LADY_MYSKA: jen na mě často vyskakují titulky typu "Darinka z bache-cosi ohromila naďry Vladimíra z cosi-cosi" a nedokážu rozšifrovat, co se tím myslí.
    Ale asi to nepotřebuju hledat :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ERRTU: dekuji a nic takoveho jsem ani nemela v planu
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LADY_MYSKA: to gratuluju a preju at to tak zustane, negooglit!
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ERRTU: vubec netusim, o co se jedna
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ne ze bych to sledoval ale vyhnout se tomu moc neda...

ze mi naked attraction prijde asi tak dvacetkrat dustojnejsi soutez nez bachelor.
    nevidel jsem za svuj dospely zivot snad vetsi priklad objektivizace zen. a ty husicky maji jeste dojem ze tim ze se verejne pretahuji o chlapa (coz z nej dela v mych ocich totalni muzskou kurvu) se nejak proslavi... nektere porady proste nechapu a nechapu ani jejich cilovou divackou skupinu.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nejsem vůbec emancipovaná. Jen nemám na to si platit hodinového manžela, a tak si to raději vše dělam sama. Taky me to sem tam baví (třeba stavět nabytek), ale co si budem, kdybych nemusela, tak to nedělam.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Radši vidím špatný photoshop než dobré AI
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    IRINASH:
    Penny's Check Engine Light | The Big Bang Theory
    https://www.youtube.com/watch?v=kCVjONIQZp0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam