• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ERRTU: dekuji a nic takoveho jsem ani nemela v planu
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LADY_MYSKA: to gratuluju a preju at to tak zustane, negooglit!
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ERRTU: vubec netusim, o co se jedna
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ne ze bych to sledoval ale vyhnout se tomu moc neda...

ze mi naked attraction prijde asi tak dvacetkrat dustojnejsi soutez nez bachelor.
    nevidel jsem za svuj dospely zivot snad vetsi priklad objektivizace zen. a ty husicky maji jeste dojem ze tim ze se verejne pretahuji o chlapa (coz z nej dela v mych ocich totalni muzskou kurvu) se nejak proslavi... nektere porady proste nechapu a nechapu ani jejich cilovou divackou skupinu.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nejsem vůbec emancipovaná. Jen nemám na to si platit hodinového manžela, a tak si to raději vše dělam sama. Taky me to sem tam baví (třeba stavět nabytek), ale co si budem, kdybych nemusela, tak to nedělam.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Radši vidím špatný photoshop než dobré AI
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    IRINASH:
    Penny's Check Engine Light | The Big Bang Theory
    https://www.youtube.com/watch?v=kCVjONIQZp0
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Jsem hroznej lempl co se auta týče. Než abych se objednala na výměnu ložisek, vohulim každej den rádio na max, abych neslyšela jak to hučí. Každej den si vzpomenu na Homera, kterak přelepoval blikající kontrolky náplastí.
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    JEBTISKA: -> terapeutická funkce deníku
    JEBTISKA
    JEBTISKA --- ---
    JEBTISKA: a přiznám se,že mi udělalo dobře to vidět napsané i když to asi nebylo úplné přiznání
    JEBTISKA
    JEBTISKA --- ---
    Pohár trpělivosti již přetekl,od nynějška se budu starat hlavně o sebe a děti, manžel ať si řeší svoje sra.ky sám,protože je sám svým chováním vytváří a slibuji si, že se nebudu cítit za něj a jeho chování žádným způsobem zodpovědná...
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    To, že jsem si nastavil "ignoruj politické reklamy", nefunguje.
    ZRK
    ZRK --- ---
    Nedokážu prostě myslet “tady a teď”. Ani v sauně nebo při cvičení, kde dřív vypnout šlo. Pořád jsem “tam”. Ach jo…
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAMILLOS: tak ona i ta 5110 stala asi pet litru - z mesicni brigady jsem si tehdy koupila telefon a zbylych deset tisic stacilo na moji pulku ceny naseho prvniho auta (plnoleta fordka, pokud si pamatuju :-)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Až jednou budu starej, vyhodím androida a koupím si novodobou variantu N 3310. Nedostižnej Olymp, na kterej prostě nikdo neměl. Nakonec jsem se musel smířit s bazarovou 3410, která vydržela všechno, ale baterka stačila jenom na cca čtyři dny, no kde to jsme! Každopádně první byla 5110; na všechny ty Siemense a podobný moderní hračičky z těchhletěch internetů nikdo normální neměl.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Kdybych do nej vrazila funkcni simou, bude normalne fungovat. Koukam, jsme tu vcelku pripraveni, tohle jsou nesmrtelny stroje.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BERUSKA_CA: mela jsem cerno ruzovy. Jednou jsem ho zapomnela doma na stole. A jak jsem se prozvanela kde je, tak ta vibrace psa asi stvala, skocil na stul a rozkousal mi ho. Nikdy pred tim, ani potom to uz neudelal.
    Nejlepsi na tom bylo to, ze jsem ho omotala gafou a porad sel :))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    INSEQUI: muj prvni byl siemens C25. Ten nemel antenu sroubovaci, ale jen nasazovaci. Byla jsem cca 10 letech na rybach, chtela rychle vstat, ze mi zabrala ryba, oprela jsem se nechtene o ten telefon, antena propadla mezi prkna v molu do vody a ryba mi stahla prut do, jak jsem se bala o ten telefon. Telefon jsem od te doby mela jen na skladani monotonni hudby. Druhy den jsem v trave nasla cerstve novou prvni barevnou nokii 3510 a sla ji vratit nalezci.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    BERUSKA_CA: tak tenhle, jen v růžové barvě, mi kdysi vypadl z kapsy při přebíhání silnice a vzápětí ho přejel autobus. Rozložil se na několik kusů, smutně jsem ho posbírala a nadávala si, ale překvapivě po sestavení dál normálně fungoval několik dalších dlouhých let :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    GANDHI: Nokia E72 mi vypadla z ruky ve skole v 6.patre a propadla se škvírou mezi schodistem az do prizemi.
    Trochu se poskrabala a slouzila jeste nekolik let.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Stale ho mam. Je to jedina vec, ktera me probudi ve tri rano (vzbudila by celej barak, kdybych bydlela v byte).
    Vydrzi to nabity tejden.
    Az tomu chcipne baterka nebo odejde kabel, nezvladnu chodit do prace.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam