• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    …ujebávám se nad tím jak půlka Nyxu žije dinosaurama z kindrvajec 🥹
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: nemas kamarada s 3D tiskarnou? :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VERSONNENHEIT: tak já mám v kanclu volně se povalujících kamenů.
    Ovšem víc cool by bylo to stavět z kusů sedimentů z jejich doby :D

Boží by byla další série z prvohor, ale těžkou dají mezi hračky trilobity, hlavnožce a škeble.

VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MAR_TINA: To mě taky napadlo, takové malé dinosauří diorama.
    Mohl by se tam dát i mech, dala by se vyřezat krajinka z polystyrenu jako když se staví modely železnice :D
    Pokud je teda nerozestavím do květináčů se sukulenty...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VERSONNENHEIT: uvažuju, že jim udělám v bedniče malý svět, nějaké kameny, oblázky, sukulenty...
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    VERSONNENHEIT: Hezó... tak vyhlašuju, za sebe, největšího fešáka toho ptekodracyla (?)

VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Uka, prosím, prosím...

VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Tak už mám všechny dinos krom 3... chybí mi stegosaurus, vodní elasmosaurus nebo co to je a pak takovej co nevim jak se jmenuje, ale má vpředu roh a je proužkovanej a na letáčku uplně vpravo...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VERSONNENHEIT: Dík! :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MICHELLEDANIELS: v lidlu za 350 ;)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VERSONNENHEIT: ty jsou! Miluju tulipany i tulipaní :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RAGNAROK: My si furt něco dáváme. Ještě jsem dostala mazanec a peníze 😀 Sama jsem dovezla tulipány

RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    VERSONNENHEIT:
    hezky. tolik darku jsem nedostal od rodicu ani za celej zivot. Tyhle vanoce jsem dostal pomeranc. 😀
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    VERSONNENHEIT: Máš na výstavku prima figurky, co ti chybí? :-)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Dostala jsem u rodičů celkem 16 kinder vajec a klíčenku hello kitty ! Pak mám být normální, když mě v tom ještě podporujou 😀

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Spala jsem aspoň 10 hodin. Při tom jarním vzdoušku se spí prádně. Navíc jsem mela i prijemne eroticke sny :))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tak je fakt, že jen nečumí ale i hrají :) když se mi v minecraftu chlubí výtvorem, tak mi to přijde fajn. Není to jen pasivní konzumace. U Robloxu mám trochu problém i hraním. Vesměs je to hnusný a nese to nějaký gamble prvky. Moje agitace, aby zkusila udělat vlastní hru zatím nepadla na úrodnou půdu :)
    NEI
    NEI --- ---
    Právě jsem strašně dlouhej sebelitující příspěvek poslala mejlem psychiatrovi místo sem vám.

To je úspěch.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LORD_DE_SEIS: Syna se mi v cca devíti letech podařilo v Minecraftu nasměrovat snesitelným směrem pomocí online kurzu. Jednou týdně hodinovka, většinou to byla série "Stavíme zajímavé světové stavby v Minecraftu", lektorka nejdřív ukázala, jak vypadal třeba takový maják na Knossu a pak to krok po kroku postavili. Myslím, že tohle pomohlo hodit tu výhybku rozumným směrem. SirYakari u nás měl krátké trvání, naštěstí ho brzo vystřídal Jirka a to jsem se občas ráda podívala i já. Brainrot občas pořád občas zazní, bohužel, ale období tupé youtuberské adorace jsme, doufám, zažehnali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam