• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: vždy tě ráda uvidím a právě proto, jaka jsi ❤️
    NEI
    NEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jednou ten čas přijde, kdy se mi to zahojí.
    Snad.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: u me se to odrazi od sikany. Byt jako ostatní bylo mene bolestive. V internetovem svete me to uz moc netrapí naštěstí.
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: Zdenda Hřib je fajn chlapík, znám ho osobně, i jeho celou rodinu.

Ale prostě ne.
    Roky se mi ten citát líbil, ale nefunguje, pokud jsi někdo jako služka, prostitutka, uklízečka a dělnice.
    Tam se musíš všude přizpůsobit maximálně.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Zdenda Hrib

lepsi? :)
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: Stále platí:
    KOUDY: Kurt dost chlastal a fetoval, navíc měl velkej talent a byl slavnej a měl hodně peněz, takže mu asi většinou bylo jedno, že ho někdo nemá rád. Nepotřeboval nikdy ve společnosti fungovat jako my ostatní, bylo mu to jedno, ale bylo mu to jedno uměle - byl oblblej různýma látkama.

Ale stejně se zabil, takže mi přijde že jakýkoliv jeho "seberozvojový" a "sebeobjevný" citáty brát s velkou rezervou
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Stale plati.

Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain.

Bud sama sebou a kasli na to co si o tobe mysli ostatni.
    NEI
    NEI --- ---
    BLOWUP: To by bylo tak krásný kdyby si tohle můj mozek myslel.

Závidím, ale v dobrém.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: hm, z tvoji odpovedi vyplyva, ze o problemu vis a pracujes na nem - drzim palce.

Na celym svete existuje pouze jedna jedina osoba, na jejimz mineni by ti melo zalezet, a tou jsi ty sama.
    Casem je mozny do tyhle exkluzivni spolecnosti prizvat par peclive vybranych jedincu, ale stavet svuj vlastni pocit stesti na tom, co si o tobe mysli bezejmenna masa s prumernym IQ 100 je zoufalstvi.

Ja se priznavam, ze mi vic zalezi na mineni moji kocky nez na reakci kohokoli tady z nyxu :)
    NEI
    NEI --- ---
    BLOWUP: To je hodně dobrá otázka a zabývám se tím už několik desítek let v psychoterapii.
    Ve zkratce asi proto jak jsem byla všude vždycky špatně přijatá a nebo nepřijatá, můj mozek si myslí že když se ostatním nebudu dost líbit, tak nepřežiju - je to velmi hluboké jádrové přesvědčení, které se opravuje velmi, velmi, velmi těžce.
    Máma se na mě zlobila když jsem chtěla v dětství a dospívání něco po svém, nebo být přirozená, nebo projevovat smutek a hněv a emočně mě za to trestala.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: proc?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Ráda sleduji na videu, jak cvičí lidí. Vůbec mne to nemotivuje. Ale je to hezký!
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Je to paradoxní. Když jsem před lety dal výpověď, zase jsem onemocněl. Rok jsem byl bez práce. Nekonec jsem požádal o invalidní důchod.

Jenže teď pracuju, založil jsem firmu, platím daně (DPH, z příjmu, sociální, zdravotní...). Plus mínus to vychází tak, že to co odvedu na daních, dostanu formou ID. Takže jsem vlastně jakoby osvobozený od daní.

A to vlastně proto, že jsem léčitelně, leč zřejmě nevyléčitelně nemocný. Takže mě vlastně nemoc osvobodila od daní.

Nevím, co si přát víc. Jestli zdraví nebo daně.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Pořídil sem dceři v rámci albi tužky interaktivní glóbus, že budeme poznávat svět atd.
    Absolutně jí to nebaví, tak si s tim hraju jenom já.
    Neustálé pouštění hymen, které je neskutečně otravujou až po nekonečné kvízy, samozřejmě jen ty těžké.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Teď mám chuť pořídit si aspoň jednoho kinder dinosaura.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DEADSLUT: děkuji moc, ale to je v pohodě.
    U nás na zahradě se o šutry a zkamenělinky spíš zakopává (to by mělo být přiznání mého otce - hromadím kamení) a kdyžtak si při práci nalovím.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    MAR_TINA: VERSONNENHEIT: časově to je bohužel trochu jinde, ale jsem ochotna poskytnout nějakou tu zkamenělinku, kdyby se hodila (tohle je jeden šutr z obou stran). Myslim že i nějaký menší se můžu vzdát.

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    TANKIE_: až budeš chtít nějaký konkrétní,
    tak můžeš dát vědět a dohodneme se 😉
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    😀
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Do teď mi byla kindervejce fuk, naposledy mě zajímala, když tam byli hrošíci. A teď, díky vám, vyrážím do terénu lovit dinosaury. Na Rohlíku vyprodáno.
    NEI
    NEI --- ---
    Často přemýšlím nad tím jak příspěvek napsat, aby se vám líbil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam