• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    EMAET: Takový půlrok jsem taky měl a měl jsem z toho depky...
    EMAET
    EMAET --- ---
    EMAET: jsem to zakřikla :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    EMAET: shanim brigadu tak na tyden, jsem ochotna nedelat cokoli
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    DEADSLUT: Ses odměnila dopředu, to je dobrá strategie. :-))
    MELDA
    MELDA --- ---
    EMAET: Stastny to clovek 😁
    EMAET
    EMAET --- ---
    Už asi tak půl roku nedělám v práci vůbec nic.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    PAKOBYLKA_: se priznam, ze jsem neznal ani jednu pisnicku .. u Stani jsem teda litoval, ale Kuzicka mne bavi!

tak pro dalsi, kdo jsou liny je googlit
    Petr Spálený - Stáňa (1982)
    https://www.youtube.com/watch?v=eXQzu_JtVTc

New Kids Underground - Kůžička
    https://www.youtube.com/watch?v=RRD5uu2OYTI

a priznani stari je cool! na skole nas ucila Hana Janata, jako profesorka teda nic moc, ale jako persona byla uzasna :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Dnes jsem snídala zmrzlinu a hranolky. Zvlášť teda. Ale čeká mě hnusnej doktor a mé vnitřní dítě plesalo.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Mám dnes ještě jedno přiznání. Změnila jsem barvu vlasů a mám tak jako napůl přiznaný šediny. Zatím nevím, co s tím budu dělat dál, líbí se mi to, cítím se v tom dobře. Ale lidi to mají potřebu komentovat. Jako bych páchala zločin. Že jako proč proboha, když jsem MLADÁ!
    A tak jsem si připravila zásobu vět podle vzoru: "Copak šediny, ale jmelí" a dětinsky se bavím jejich reakcema. Je to skvělý.
    Osvědčily se hlavně tyhle 2, kdyby někdo potřeboval: "Hele a znáš písničku Stáňa od Spálenýho? To ti pustím, dívej." (Úspěch mívá i Kůžička od New Kids Underground, doporučuju mimo jiné i k tanci a poslechu.)
    "Napadlo tě někdy, co dělaj vodníci v zimě, když lidi na podzim vypouštěj rybníky?"
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    BARTOK: Takto končí mnoho rozvojových hraček, který v dobrý víře pořídim.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Mně máti posílala dneska celá říčná fotku stegosaura, protože samozřejmě koupila další vejce dětem v rodině, aby jim mohla pak dinosaura zabavit, pokud tam bude nějakej z těch tří který ještě nemám :) (děti jsou už velký a je jim to šumák, rádi ho tetě vydají)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Přiznávám se, že mě přepadá zlost, když někdo na internetu tvrdí, že Velká Morava byla v Srbsku, a ne tady. Ale stydím se za to a pracuju na tom.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Priznavam, ze me synuv nalez rozesmal tak, az si syn myslel, ze mi hrablo. O existenci aktualni nyxi vasne nema nejmensi tuseni a vajicko dostal jako vejsluzku. :)

NEI
    NEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Konečně chápu ta mínuska, ty nemáš prémiovku! :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já hrozně milovala ten citát Dalajlámy: "Když problém jde vyřešit, není proč se trápit, prostě ho vyřeš. A když vyřešit nejde, tak se taky není důvod trápit." Dokud člověk nenarazí na problémy, který ho prostě trápěj, i když se vyřešit nedaj.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    HWLLFFRDD: Hádej co. Dneska jsem ho našel v Kinder Surprise.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    RUTHER: To bude asi nějakej Lambeosaurus
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    VERSONNENHEIT: Vpředu roh je tenhle? (?) Oviraptor (?) nebo Parasaurolophus... ;-|

NEI
    NEI --- ---
    A jinak ráda koukám na všechno, kde se vysvětluje postup u vaření a učím se tím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam