• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NEI
    NEI --- ---
    DEADSLUT: Ses odměnila dopředu, to je dobrá strategie. :-))
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Dnes jsem snídala zmrzlinu a hranolky. Zvlášť teda. Ale čeká mě hnusnej doktor a mé vnitřní dítě plesalo.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Mám dnes ještě jedno přiznání. Změnila jsem barvu vlasů a mám tak jako napůl přiznaný šediny. Zatím nevím, co s tím budu dělat dál, líbí se mi to, cítím se v tom dobře. Ale lidi to mají potřebu komentovat. Jako bych páchala zločin. Že jako proč proboha, když jsem MLADÁ!
    A tak jsem si připravila zásobu vět podle vzoru: "Copak šediny, ale jmelí" a dětinsky se bavím jejich reakcema. Je to skvělý.
    Osvědčily se hlavně tyhle 2, kdyby někdo potřeboval: "Hele a znáš písničku Stáňa od Spálenýho? To ti pustím, dívej." (Úspěch mívá i Kůžička od New Kids Underground, doporučuju mimo jiné i k tanci a poslechu.)
    "Napadlo tě někdy, co dělaj vodníci v zimě, když lidi na podzim vypouštěj rybníky?"
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    BARTOK: Takto končí mnoho rozvojových hraček, který v dobrý víře pořídim.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Mně máti posílala dneska celá říčná fotku stegosaura, protože samozřejmě koupila další vejce dětem v rodině, aby jim mohla pak dinosaura zabavit, pokud tam bude nějakej z těch tří který ještě nemám :) (děti jsou už velký a je jim to šumák, rádi ho tetě vydají)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Přiznávám se, že mě přepadá zlost, když někdo na internetu tvrdí, že Velká Morava byla v Srbsku, a ne tady. Ale stydím se za to a pracuju na tom.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Priznavam, ze me synuv nalez rozesmal tak, az si syn myslel, ze mi hrablo. O existenci aktualni nyxi vasne nema nejmensi tuseni a vajicko dostal jako vejsluzku. :)

NEI
    NEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Konečně chápu ta mínuska, ty nemáš prémiovku! :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já hrozně milovala ten citát Dalajlámy: "Když problém jde vyřešit, není proč se trápit, prostě ho vyřeš. A když vyřešit nejde, tak se taky není důvod trápit." Dokud člověk nenarazí na problémy, který ho prostě trápěj, i když se vyřešit nedaj.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    HWLLFFRDD: Hádej co. Dneska jsem ho našel v Kinder Surprise.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    RUTHER: To bude asi nějakej Lambeosaurus
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    VERSONNENHEIT: Vpředu roh je tenhle? (?) Oviraptor (?) nebo Parasaurolophus... ;-|

NEI
    NEI --- ---
    A jinak ráda koukám na všechno, kde se vysvětluje postup u vaření a učím se tím.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: vždy tě ráda uvidím a právě proto, jaka jsi ❤️
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    GRANTORINO: takhle ráda koukám na videa, kde někdo uklízí. Taky mě to nemotivuje.
    NEI
    NEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jednou ten čas přijde, kdy se mi to zahojí.
    Snad.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: u me se to odrazi od sikany. Byt jako ostatní bylo mene bolestive. V internetovem svete me to uz moc netrapí naštěstí.
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: Zdenda Hřib je fajn chlapík, znám ho osobně, i jeho celou rodinu.

Ale prostě ne.
    Roky se mi ten citát líbil, ale nefunguje, pokud jsi někdo jako služka, prostitutka, uklízečka a dělnice.
    Tam se musíš všude přizpůsobit maximálně.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Zdenda Hrib

lepsi? :)
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: Stále platí:
    KOUDY: Kurt dost chlastal a fetoval, navíc měl velkej talent a byl slavnej a měl hodně peněz, takže mu asi většinou bylo jedno, že ho někdo nemá rád. Nepotřeboval nikdy ve společnosti fungovat jako my ostatní, bylo mu to jedno, ale bylo mu to jedno uměle - byl oblblej různýma látkama.

Ale stejně se zabil, takže mi přijde že jakýkoliv jeho "seberozvojový" a "sebeobjevný" citáty brát s velkou rezervou
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Stale plati.

Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain.

Bud sama sebou a kasli na to co si o tobe mysli ostatni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam