• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: hele, hlavně mě tam nepiš. Nechci jako úplně rozhodovat, jestli tě odpojej.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja mám blízke osoby na Slovensku, takže keby som im tam v Motole chcípala stole, tak asi ťažko prídu rozhodovať čo so mnou.
    Do formulárov píšem kamarátky.
    Na pohotovosť s nohou ma viezol kolega a doktori automaticky predpokladali, že je to môj manžel. Hromada srandy.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    VIDA: to je krásný. Já se zas ptám našich kočičích princezen, jak se vyspinkaly :-)
    VIDA
    VIDA --- ---
    Každý ráno se ptám kocoura (felis catus), jaký měl sny.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ze včerejška mám takový divný pocit, poprvé za tu dobu co jsem matka, se mi nepodařilo to vyvážit, a musela jsem volit mezi dětmi. Oba dva naprosto důležité třídní schůzky ve stejný čas několik desítek km o sebe. Jako nikdy jsem si nemyslela, že i na mně dojde, ale musím konstatovat, rozdvojit se fakt nejde!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Obojí je pěkně na nic
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BOBESH: lepší než ty lidi mít ale vědět že jsou blízcí jen papírově...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nemam jedinou blizkou osobu. je to debilni a smutny. treba kdyz v nemocnici vypisujete kontakty na blizke osoby. ..nic..
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ADELHAIDA: Taky že jo.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Už měsíc poněkud padám v práci na ústa a k tomu mám imposter syndrom. A ještě jsem si myslela, že se to píše "impostor".
    MELDA
    MELDA --- ---
    ALESH: Vseho moc skodi. Ja bych se treba rad aspon chvilku v praci nudil.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    serial peaky blinder.
    na rovinu, pribehove ani obsahove me to zas tak moc nebere.
    ale sleduju uz druhou serii ciste proto, ze me neskutecne bavi poslouchat ty ruzne prizvuky.
    ALESH
    ALESH --- ---
    MELDA: jako ja nejsem zadnej workoholik, ale tohle je pro me nocni mura.

Nicmene se mi vcera zdalo, ze jsem prisel do prace a tam se resilo, ze jsem uz 9 let neudelal zadnou praci. Byla to trochu nocni mura, ale pak jsem si vzpomnel, ze uz tam 9 let nepracuju a ze to tedy dava smysl a spolecne jsem se tomu zasmali.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    EMAET: Takový půlrok jsem taky měl a měl jsem z toho depky...
    EMAET
    EMAET --- ---
    EMAET: jsem to zakřikla :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    EMAET: shanim brigadu tak na tyden, jsem ochotna nedelat cokoli
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    DEADSLUT: Ses odměnila dopředu, to je dobrá strategie. :-))
    MELDA
    MELDA --- ---
    EMAET: Stastny to clovek 😁
    EMAET
    EMAET --- ---
    Už asi tak půl roku nedělám v práci vůbec nic.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    PAKOBYLKA_: se priznam, ze jsem neznal ani jednu pisnicku .. u Stani jsem teda litoval, ale Kuzicka mne bavi!

tak pro dalsi, kdo jsou liny je googlit
    Petr Spálený - Stáňa (1982)
    https://www.youtube.com/watch?v=eXQzu_JtVTc

New Kids Underground - Kůžička
    https://www.youtube.com/watch?v=RRD5uu2OYTI

a priznani stari je cool! na skole nas ucila Hana Janata, jako profesorka teda nic moc, ale jako persona byla uzasna :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam