• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    TRISSIE: u mě je kokot každej, kdo po Praze s SUV jezdí, ale přijde mi, že specificky mezi ženami se vyvinula podskupina, která neumí moc řídit a na silnici se bojí a tyhle kvality si kompenzuje velkým autem, a tvoří tak předvoj toho SUV kokotismu. za mě moje třetí nejméně oblíbená skupina řidičů po firemních dodávkách a dvacetiletých klucích v přepálených autech.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RAHUF: a je pptreba se u osobyv SUV v centru Prahy omezovat na pohlavi? Kokot nebo pica, vsechno jedna rodina!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Celý život se snažím nesoudit lidí podle vzhledu a pohlaví, a považuju se docela za feministu. Ale když v Praze na silnici potkám ženu v SUV, tak začnu skřípat zuby jen od pohledu.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JAMILLOS: existuje YouTube kanál Scholars Lore kde se rozebíráji různé aspekty světa warhammeru 40k a je to komentované právě hlasem Attenborougha a když ten vypráví o posednutí chaosem, eldarech nebo orkskem waaarghu tak to je absolutně geniální
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    nemám moc přátel kterým můžu vše říct a rozumím si s nimi....jednu hódně blízkou kámojdu mám už několil let....nikdy jsme se nepohádali,vždycky jsme si pomohli atd...ona ke štěstí prostě potřebuje muže a vždycky jsem tu pro ni byla když měla problémy,šilený schúzky atd...teď má partnera asi 2měsíce a začala mne ignorovat....chápu že nemá čas a užívá si lásku kterou jí moc přeji ale vždy se omluví že mě nepíše a udělá to znova....já teť taky řeším těžké věci a ona to ví ale ,,ghostuje,, mne a je mi to líto...o tom jak se cítim ví ale užívá si jen partnera...přijdu si sobecká ale moc by mi pomohlo mě s ní prohodit pár vět...😔
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Mám kocovinu velikosti planety, tak se omlouvám za melodrama. Budu znít jako teenager z TikToku.
    Ale miluju v takovýchto stavech koukat na dokumenty, který prezentuje David Attenborough. Jedna z nejúžasnějších věcí, co jsem kdy viděl. Tahle planeta je něco tak úchvatnýho, že to dodnes ani z půlky nechápeme a ani nikdy nebudeme... a přesto se tu chováme jako totální idioti. Měli bychom jenom chodit a v ÚŽASU zírat kolem sebe a brečet štěstím a klanět se a maximálně tak mávat na všechny ty zvířata a rostliny a vodopády... a na každým metru jim děkovat za to, že tady s nima ten zázrak můžeme sdílet.
    A co děláme místo toho? Asfalt. McDonald's. Akcie. Mám tohohle živočišnýho druhu fakt po krk, to vám řeknu.
    Sorry, jak říkám, je to trochu náročný ráno.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ERRTU: seděli dva hoši!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    FRK_R23: na stražním koši!
    MELDA
    MELDA --- ---
    FRK_R23: To zvladnu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MELDA: Alkohol dělá z lidí E!E :)))
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Jsem na tom ještě hůř než tyhle dva dohromady dortík mi nepomáha a dobrá tráva už se nedá sehnat ... Všechny bary v Praze normálně začali prodávat CBD a kluci mejch letech už neprodavaji....
    MELDA
    MELDA --- ---
    FRK_R23: A proto se jdu dneska opit :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jsem na tom podobně jako tady PAKOBYLKA_. Místo dortíku bych si ale nejradší někde koupil hromadu trávy a zkouřil se jak za mlada.

Jo a taky už mě nebaví chlaslat, je to na hovno.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Nasrali mě v práci i doma, tak jsem si koupila dortík a cely to nasrání naprosto vědomě zažírám! Tak.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    samý šlágry, ale znáte zelenkův film Svědkyně? https://www.csfd.cz/film/111262-svedkyne/prehled/
    můj nej
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ALESH: jedine co ji priznam je penicka a paraplicko.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ERRTU: Souhlas.
    ALESH: Souhlas.
    Já jsem si při nedávném sledování Světáků zas uvědomila, že totálně miluju Jiřinu Jiráskovou. Cool ženská.
    TNT
    TNT --- ---
    tak se chci priznat, ze vas vsechny nenavidim....to jste mi museli rict o dinosaurech? :)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A rákosníček by taky nebyl ono bez ní.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Možná bychom se shodli, že kdyby filmové angažmá Jiřiny Bohdalové skončilo před padesáti lety, docela rádi bychom si na ní vzpomněli. Ale ty poslední desítky let ve veřejném prostoru jsou tak nějak navíc. Jó skončit v pravý čas, to je to skutečné umění :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam