• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TNT
    TNT --- ---
    tak se chci priznat, ze vas vsechny nenavidim....to jste mi museli rict o dinosaurech? :)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A rákosníček by taky nebyl ono bez ní.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Možná bychom se shodli, že kdyby filmové angažmá Jiřiny Bohdalové skončilo před padesáti lety, docela rádi bychom si na ní vzpomněli. Ale ty poslední desítky let ve veřejném prostoru jsou tak nějak navíc. Jó skončit v pravý čas, to je to skutečné umění :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALESH: Ucho!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ANTICLOVEK: To, ze se mas chovat tak, aby ses cejtil dobre sam se sebou a nepretvarovat se jen kvuli tomu, aby te prijala nejaka skupina lidi prece nema nic spolecnyho s tim, ze Kurt mel rad herak ne? :). Navic nemel moc rad slavu, do toho vztah s psycho Courtney...To je ta brokarna hned :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    ERRTU: Jako vícméně souhlasím, ale na druhou stranu: Vražda ing. Čerta a nebo Světáci, to by bez ní nebylo ono.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nemam rad jirinu bohdalovou.
    nemam ji rad jako herecku, nemam rad jeji hlas, nemam ji rad jako osobu, myslim ze laco deci ji v ramci akce "chlebicky, cigara a vojaci" popsal pomerne verne. vadila mi jeji adorace a podpora zemana a pokladam ji za klasickou vyznavacku "starych dobrych" totalnitnich casu a imho ji hrozne mrzi ze stihla nabrat jen titul zaslouzily umelec a uz ne narodni.

ale. chtel bych mit v sedesati pulku jeji energie kterou ma ona v petadevadesati. neskutecne nabite zivotni dynamo. neskutecny zaber a vylozene absurdne plodny zivot. csfd: prvni zaznam 1937, posledni aktualni 2027. tady se proste neda delat nic jineho nez uctive smeknout.

nezbyva mi nic jineho nez i pres me antipatie ji poprat vsechno nejlepsi a hodne zdravi do pristich let.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    KOUDY: přestože s tebou/citátem souhlasím, tak část mě mi v hlavě šeptá "je dobrej nápad brát vážně myšlenky ohledně toho jak žít od někoho, kdo si nacpal brokovnici do pusy?":)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    HEJSEK23: Jj, tyhle kraviny si většinou pamatuju :D Ale abych si vzpomněla, kam jsem strčila techničák nebo výpis z čehokoliv, to už je horší :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    BERRUNA: ty máš takovou paměť? hustý :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BERRUNA: Kuš ty jedna
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BACCARA: takže Regina. Ok :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BERRUNA: Tak to ti asi docela neřeknu :)))
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BACCARA: už vím :D máš kvalitní kamarády, to se hned pozná :D
    A ta maminka byla která?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BERRUNA: Tak to rozhodně ne, byl tam větší blbec co nepřijel do Prahy na Babetě.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BACCARA: jakože Vlado jo?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BERRUNA: Její máma byla stejně stará jako já a byla ve vile vyvolených v první serii kde byl i můj kamarád-blbec.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ERRTU: No protoze dneska aby se v tom prase vyznalo.
    Pan 70, vede petilete dite. Kdo si spravne tipnul, ze je to otec? Nazivo zatim nikdo. Otec duchodce se muze zblaznit, dite mel proto, aby si pripadal mladej, ne aby se ho vsude ptali “vnucka nebo uz pravnucka?” (Odehrava se v CR, tady jsou lidi uz hodne otrli.)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BACCARA: řekněme přítelkyni :DDD
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Segra me tu brečí kuli tomu kokotovi a ja nevim jak ji pomoct..do pici proc sou na svete takový agresivni hovada !!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam