• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    HAR4NT: Srat pred francouzskym vyslancem….to by se tady mohlo velmi libit, francouzi jsou zatracene neoblibeni. Na by se staly fronty.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZANNA: to frcelo snad i v devadesatkach, akorat to byl asi obycejny plast. Kdo nemel barevne prkenko, mel kozesinku na víku... brrr... priznam se, ze ja nesnesu ani rohozku pred zachodem.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    LUSINDA: Přiznávám se k noční můře. Jednou jsem zažila něco, co jako epoxidové, mořsky laděné prkénko zažila. Zrcadlu jsem předvedla oči dokořán.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    THAIGRR: prkýnko by bylo hezký ☺️
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    WRNQ: jakoze...za tebou 4 ozbrojenci s ochranky, vsude kolem naky splhouni, mezi nima pobiha sasek a u dveri herold prave ohlasuje prichod francouzskeho vyslance?:))
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    KOUDY: A dreveno-epoxidova misa by nebyla?
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KOUDY: Ovšem:)) k tomu by ale člověk potřeboval záchod jak trůn.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    WRNQ: Zivot je prilis kratky na to srat jako vsichni ostatni! :))

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    WRNQ: presne, taky mame to.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Bohatě stačí to plastový stupátko pro děti z Ikey. Promiň, Koudy:)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LISKAAUDREY: stolicku ber, ta je dobra. Jen nezarucuji neodumrení nohou :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LISKAAUDREY: mne se to stava i se stolickou a nizkym zachodem.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A jestli ji nemate, tak vam ji mohu vyrobit treba ze 700 let stare olivy. To pak budete srat ve stylu jako treba Karel ivé
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LISKAAUDREY: kámoš se mi vyznal z toho že tam takhle jednou na tři hodinky regulérně usnul a pak si musel mobilem zavolat kolegu aby ho šel zvednout protože mu úplně ochrnuly nohy :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LISKAAUDREY: A ja myslela, ze jsem jedina, kdo si umí total odkrvit nohy na zachode. Ja se pak zase sunu jak zasádrovaná, protoze je absolutne necitim.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Pozoruji, jakým způsobem lidé drží příbor, a tiše je podle toho soudím. Zejména pokud drží nůž opravdu bizarním způsobem.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    V posledním zaměstnání jsem chodil zabíjet čas masturbací nebo pařením online prší na záchodech. Každý den 3x 20 minut. Práci jsem měl totiž vždy hotovou co nejdřív to šlo, takže jsem umíral nudou čekáním na konec osmihodinové šichty. A dělat, že dělám i když nemám co, mě zabíjelo víc než blbý a otrávený xichty procházejícího mistra, když jsem očividně nic nedělal(protože nebylo co).
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Hrozně mě bere a vzrušuje Vojta Kotek jako představitel Jaromíra Stahlwerka (ve skutečnosti sadistického vraha Vladimíra Tekverka). To charisma, vzhled, hlas a projev... Mám z něj husí kůži, ale vůbec ne ve smyslu zhnusení. Naopak. Jo, mám bezva vkus, co se mužů týče :-)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Právě tu žeru vege lososové plátky, zajídam to super houskou a mám pocit, že jim to nejlepší jídlo na světě.. je fajn mít hlad a ještě to, na co máte chuť, najít v lednici!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DA_NIELA: no to je samozřejmě politická už karikatura...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam