• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Přiznám se, že mám o jednu kamarádku starost. Přijde mi, že hodně zhubla a ta změna je už opravdu výrazná. Nechci hodnotit její vzhled ani dělat závěry, ale mám pocit, že nevypadá dobře a bojím se, jestli je všechno v pořádku. Je to opravdu hraniční.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    NICOLLETTE: Čtu 500+, pročež, s dovolením, reaguju až teď... Ale z nějaké důvodu jsem si vzpomněl, jak jsem kdysi cca před 20 lety šel na koncert Tatabojs na Flédě s nějakou slečnou z Ostravy, kterou jsem sbalil - dá-li se to tak vůbec říct - přes server Líbím se ti, kde jsem se tehdy zuby nehty snažil najít tu pravou. No, a přiznám se, že jsem nikdy nepil vodku s Redbullem, která tehdy frčela. Ovšem ona přišla s tím, že budeme pít absinth s Redbullem. Inu, proč ne, řekl jsem si tehdy aneb Co by jeden neudělal pro to, aby zapůsobil na ženu, že ano. Koncert super, popíjení super - několikrát jsme to otočili... A pak přišlo "ranní" probuzení a já si připadal jak malé děcko, co se čerstvě učí mluvit, resp. skládat slovo ke slovu, nebo jako někdo po lobotomii. Většina mých vět byla jednoslovných a v hlavě jsem měl stejný průvan jak v peněžence. Suma sumárum, snad nikdy v životě jsem neměl v hlavě tak důkladně vymazáno jako tehdy... :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    že chci taky bydlet v PL Bohnice :)
    nadsázka. ale když jsem naposled projížděla na kole areálem na podzim minulého roku, tak mi napadlo, že je to vlastně hrozně pěkný místo. všude stromy, tráva, je to velké a ty baráky... ty nádherné vily... a farma se zvířátky...
    chtěla jsem se seznámit s místním oslíkem. ale nenašla jsem ho a nebyl na té farmě nikdo, kdo by mi pomohl. to mě trošku překvapilo
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Me and the devil jedině od Roberta Johnsona.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Nedokážu poslouchat cover "Me and the devil" od Soap and Skin. Vždy když to náhodou slyšim, tak to musim utnout a pustit si cover verzi od Gil Scott-Heron.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že jsem si vždycky myslela, že ID NYX je určitě nějakej hnusák a on to je celkem fešák...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Z protoindievropštiny, většinou.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: vcera jsem se smala slovu idol, ktere bylo typicke pro Bravicko. Odkud tyhle historicke vyrazy tahate?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LUSINDA: taky moc nechapu to neustale volaní po bratrství.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Který idol dneska pindal proti Slovákům, že se tady předvádíte?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MICHELLEDANIELS: já nemám ráda slovenštinu, protože je to jazyk vazalů Hitlera. 🖤
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nemam rada psanou slovenstinu, nekdy i mluvenou. Obzvlast spojeni "pacia sa mi tvoje prsia"... zlaty prsa, kozy, cecky, cokoliv... jen ne pacia a prsia, to je pro me instantni antikoncepce.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TOOMIX: To mě mrzí.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Po cca 28 letech jdu do cirkusu.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    nj není cenit zuby jako cenit zuby :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Necenim lidi bez (vetsiny) zubu. Nekolikrat se mi osvedcilo, ze casto s takovymi lidmi nema cenu cokoliv resit. A taky to, ze to neni nikdy nahoda nebo zrovna socialni slabost. Ale proste fet, chlast nebo jiny mentalni stav, kdy si lidi mysli, ze zuby nejsou dulezity. Zuby delaj cloveka, ani ne tak saty, jako mit vsechny zuby.
    A to rikam jak, kdo ma zuby hnusny, ale mam je a staram se o ne.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ERRTU: je pro tebe moc tlustá
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    priznavam se ze se mi sydney sweeney hrozne nelibi a absolutne nechapu ten hype co se ted kolem ni toci.
    ale proti gustu...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že bych si přála na někoho myslet. Na někoho kdo reálně existuje a nebude to jen výplod mojí pozitivní projekce...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Uz paty den v kuse na nej myslim. To je teda dost prekerni a nekomfortni situace, ktera rozhodne nema zadny dobry a prijemny konec. Achjo.

Zase, tyvole. Takze se amyglda a hypotalamus uklidni a pripravi se prefrontex!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam