• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    KURE: Hele dneska jsem nad tím stála asi 5 minut, přemýšlela a počítala jsem za kolik je celý plato...
    KURE
    KURE --- ---
    VERSONNENHEIT: jako polehčující okolnost bych viděl, že to furt kupuješ po jednotlivych vejcích a ne po platíčkach :D
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    VERSONNENHEIT: ja potrebuji toho pruhovaneho
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se že furt nemám tu lochnesku, nechcete mi někdo zablokovat kartu :D?

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Ja jednoho Jirku ted tak pul roku nesnasim, ale zaroven me stale tezce pritahuje. Asi to souvisí.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Miluju Jirku co vysvětluje věci.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PIKKMA: mam to stejne. Jen jsem hodila PC na perinu. Ale uz planuji aspon sprchu a zčlověčit se.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Je tu krásně.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Zatim se mi dneska jeste nepovedlo ani vylezt z pod deky. Mozna tady dnes zustanu!

Nevite nekdo jak je venku? A nechcete mi donyst k posteli nejaky jidlo?
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Miluju, když Jirka vysvětluje věci..
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Jestli jste opravdu kamarádky, určitě pochopí, když jí citlivě vyjádříš své obavy.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Přiznám se, že mám o jednu kamarádku starost. Přijde mi, že hodně zhubla a ta změna je už opravdu výrazná. Nechci hodnotit její vzhled ani dělat závěry, ale mám pocit, že nevypadá dobře a bojím se, jestli je všechno v pořádku. Je to opravdu hraniční.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    NICOLLETTE: Čtu 500+, pročež, s dovolením, reaguju až teď... Ale z nějaké důvodu jsem si vzpomněl, jak jsem kdysi cca před 20 lety šel na koncert Tatabojs na Flédě s nějakou slečnou z Ostravy, kterou jsem sbalil - dá-li se to tak vůbec říct - přes server Líbím se ti, kde jsem se tehdy zuby nehty snažil najít tu pravou. No, a přiznám se, že jsem nikdy nepil vodku s Redbullem, která tehdy frčela. Ovšem ona přišla s tím, že budeme pít absinth s Redbullem. Inu, proč ne, řekl jsem si tehdy aneb Co by jeden neudělal pro to, aby zapůsobil na ženu, že ano. Koncert super, popíjení super - několikrát jsme to otočili... A pak přišlo "ranní" probuzení a já si připadal jak malé děcko, co se čerstvě učí mluvit, resp. skládat slovo ke slovu, nebo jako někdo po lobotomii. Většina mých vět byla jednoslovných a v hlavě jsem měl stejný průvan jak v peněžence. Suma sumárum, snad nikdy v životě jsem neměl v hlavě tak důkladně vymazáno jako tehdy... :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    že chci taky bydlet v PL Bohnice :)
    nadsázka. ale když jsem naposled projížděla na kole areálem na podzim minulého roku, tak mi napadlo, že je to vlastně hrozně pěkný místo. všude stromy, tráva, je to velké a ty baráky... ty nádherné vily... a farma se zvířátky...
    chtěla jsem se seznámit s místním oslíkem. ale nenašla jsem ho a nebyl na té farmě nikdo, kdo by mi pomohl. to mě trošku překvapilo
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Me and the devil jedině od Roberta Johnsona.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Nedokážu poslouchat cover "Me and the devil" od Soap and Skin. Vždy když to náhodou slyšim, tak to musim utnout a pustit si cover verzi od Gil Scott-Heron.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že jsem si vždycky myslela, že ID NYX je určitě nějakej hnusák a on to je celkem fešák...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Z protoindievropštiny, většinou.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: vcera jsem se smala slovu idol, ktere bylo typicke pro Bravicko. Odkud tyhle historicke vyrazy tahate?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam