• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mě je úplně blbý přiznat, že tu už hodinu vybírám pro syna koloběžku. V úterý musí mít na tělak a tu svoji samo na podzim rozbil..
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Scoot kids jsou peklo. Živoucí peklo na skateparkové planetě.
    Přiznávám, že až si jednou otevřu skatepark, nikdy tam nebudou smět koloběžky.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Nemám rád hlavně děti, co chodí do skateparků s koloběžkami. Kvůli tomu jsem se ani nezačal pořádně učit na skejtu, protože tenhle koloběžkový mor je všude.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Děti jsou nejlepší.
    A narozdíl od dospělejch alespoň tak strašné nesmrěj
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Priznam se ze mam radost z toho jak krasne mi rostou doma kytky a kocour je nezere. Jeste asi nejaky prikoupim.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ADELHAIDA: to mi pripomnelo, ze jsem si emoce trochu dovolila az kdyz jsem byla nejaky cas dospela. Nejakou takovouhle radost z detstvi vubec neznam, ale uspesne jsem se naucila potlacit i smutek a šikanu přechazet se (na oko) zvednutou hlavou... nebrecet pred tim, kdo mi chce ublizovat.
    NEI
    NEI --- ---
    Třikrát jsem nakrmila jednoho holuba.
    Myslím že se bude jmenovat Marcel.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Presne. Ja se jako pan Fajst pohorsuju nad nezdravicima parchantama.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    V třiašedesáti první pokuta 2 litry a 2 body v pérdeli :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Mám to stejně, ale zdaleka ne jenom s radostí. Hrozivě sem vokoral ve všech ohledech a najít něco, co by mě dokázalo nejen takhle rozveselit, ale taky dojmout, rozesmutnit, nebo třeba i zhnusit už se mi dlouho nedaří. Akorát nasrat se dokážu furt spolehlivě. O to víc mě mrzí, co všechno za filmy sem nestih vidět, nebo co za knížky sem nepřečet v době, kdy by na mě měly nějakej dopad a dneska už nedělaj prostě nic.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Přiznám se, že těm dětem trochu závidím. Asi před rokem jsem měla zážitek, kterej mě donutil vejskat čirou radostí a stejská se mi po tom. Myslím, že jsem hodně šťastnej člověk, ale tahle čistá radost, kterou jsem zažívala v dětství, ta je nádherná. Tehdy stačilo tak málo...
    FINSON
    FINSON --- ---
    Nemám s dětmi problém. Fakt ne. Dneska jsem byl na akci pořádané pro rodiny s dětmi, pobíhali tam předškoláci i puberťáci, nikde žádná scéna, žádný řev, nejvíc mě nasralo moje vlastní dítě, které se chvilku začalo nudit a vymýšlelo kraviny - zaměstnal jsem ho výkladem nějakých technických zajímavostí a pak mu zacpal ústa svačinou, všichni byli spokojení.
    Jako jo, nikdo normální asi po dítěti nemůže chtít, aby stálo na jednom místě a nevydalo ani hlásku, no...
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Mívám ty akční období, kdy se vší silou držím abych ty rodiče neseřvala.
    NEI
    NEI --- ---
    Mnohem horší jsou agresivní a hloupí dospělí reagující na dětský křik úplně dementně stylem: Všechny nás z Tebe bolí hlava, nekřič nebo tě zmlátím a tak podobně ...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Přiznám se, že jak stárnu, tak mi tyhle "o tempora, o mores!" o současné mládeži přijdou hloupější a hloupější, jak lkaní nad nezvedenci z řad omladiny ze stránek komunistického tisku, jen v novější omáčce.
    Stárnete a ztrácíte kontakt, tak jak každá generace před vámi. Něco s tím dělejte, protože potomstvo kolem vás s tím dělat nic nebude, nemusí a je to tak normální.
    SITH
    SITH --- ---
    Mě serou jenom cizí děti
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MAR_TINA: Já myslím že to tím není, navíc nemám dojem, že bych měla vzhledem k celkově hypersenzitivnimu nervovému systému jiné vnímání než v mládí. Kolegyně v práci 21 / 23 / 26 let všechny tvrdí, že děti jsou hrozný a vlastní aspoň zatím rozhodně nechtějí... Chápu že tu zkušenost cca 20 let nazpět zkrátka nemají.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    VERSONNENHEIT: Protoze nam vysvetlovali, ze se mame chovat slusne, aby se za nas nemuseli stydet.
    Z extremu do extremu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Na dětech mě nejvíce štve, jak pořád ječí. I ty větší třeba až do deseti let. Probíhají po trávníku, otevřená hlava a bezcílně ječí a překřikují se.
    A nikdo jim nic neřekne.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ja nenavidim vsechny. Mlady, stary, tlusty, tenky, kreteni vsichni do jednoho. A to je pak pobyt venku velka legrace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam