• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Nenavidim svoje starnuti! Jsem tlusha, mam sedivy vlasy, ruzne pohekavam a nektery veci uz vubec nechapu a nic o nich nevim. Pritom jsem jeste pred 10 lety byla v topu. Zabavna, vtipna, radostna… kazdej se mnou chtel bejt kamos! Ted uz ledaze trapne dolejzat za kindrama a delat, ze nevidim, ze maj´ ze me prdel nebo si uznale poseptavaj, jak jsem v pohode geront.

Jezis, to me tak sere tohleto!

A taky kolem me umiraj ruzny lidi, ktery nechci, aby umirali!
    HANNA
    HANNA --- ---
    Mám tu na světě jednu osudovou lásku a víme o tom jen my dva. Známe se od 12 let a celý život se míjíme; buď jsem chtěla já a nechtěl on, nebo chtěl on a nechtěla jsem já. Jednu dobu jsme o sobě nevěděli, ale vždy jsme k sobě našli znovu cestu. Minulý týden jsme se viděli po 6 letech a okamžitě nám bylo jasné, že chceme oba, ale realita už nám to nedovolí. S pocitem, že je to konečně oboustranné, se mi bude dál žít mnohem líp, ale to, že se nemůžeme vzájemně ani dotknout, je šílené zoufalství. Konečně jsem pochopila, proč mám tak moc ráda knížku/seriál One Day, jsme trochu jako Emma a Dexter, jen s rozdílem, že život nám nenabídl možnost být spolu. A bolí i to, jak málo hezkých společných chvil jsme za těch víc než 25 let prožili. Nikdy jsme nezačali a zároveň nikdy neskončíme.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Mně máma asi v šesti letech, kdy jsem zatoužila mít dlouhé vlasy, řekla, že mě česat nebude, takže postupem času jsem si naučila udělat vzadu pěšinku a pak i ten francouzský cop. Drsný rodič=dobrý skills.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že ač jsem dlouhovláska a mám tři dlouhovlasé dcery, umění francouzského copu jsem nikdy nezvládla ani na cizích, natož na sobě!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAIAFOX: Možná je to jen pozvánka na kvalitní ocumovani :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DARKINA: Měla jsem kolegyni, co obdivovala moje umění zaplést si obyčejný cop, že by to nedala. Takže na tom nejsi ještě úplně nejhůř :)
    Francouzský cop dávám bez zrcadla podle citu. Stejně u toho zavírám oči a zrcadlo mi nemá jak pomoct.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MART1NKA: Že bych konečně překonala závratě?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: Poď so mnou na stenu až budem moct :)
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    KAIAFOX: To naprosto chápu. To je druhá věc po hezkejch zadcích.
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAIAFOX: Vsak ty mas sama moc pekny ramena
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LISKAAUDREY: Já ramena.. miluju vysekaný delty :).
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Byla jsem na vikend v rodný hroude a co jsem se zas dozvedela za veci, to by jeden blil.. Hlavne, ze se na instaci vsichni milujete a "zijete" svy pohadkovy zivoty, curaci!!
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    OVERWATCH: To děláš velmi velmi správně :) Jako když mi přišla zpráva ve stylu "Hlasuj pro mou sestřenici ..." od někoho, s kým si netykám, tak mi to bylo hned jasné, ale někdy to člověk hned neprokoukne a tihle scammeři jsou čím dál tím lepší. (A se zapojením AI se to bude jen zhoršovat.)

Jinak, ještě je celkem dobré (zejména pokud je ten kontakt kámoš) dotyčného upozornit SMSkou nebo prostě jiným kanálem, že mají na svém účtu někoho takhle přisátého a že se ho mají zbavit. Zbavit se dá typicky přímo v dané appce (např. ve WA odhlásit ze všech zařízení, která nejsou tvoje) a následně je dobré zapnout dvoufázové ověření přihlášení. V principu ale útočník (pokud získal ten přihlašovací kód) si mohl to dané telefonní číslo zaregistrovat u sebe, pak může být situace složitější. Je potřeba znovu zaregistrovat WA na vlastním telefonu a ověřit číslo kódem. WA účet je navázán na telefonní čísloi, takže tímhle přeregistrováním by se měly odpojit i všechny neoprávněně připojené pijavice.
    .... a samozřejmě je fér napsat všem kontaktům, že jim pravděpodobně přišly podvodné zprávy.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    GUMBA: Myslel jsem si to, ale protoze nikdy na tyhle zpravy nereaguji, tak jsem to nemel overeny. Diky.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    OVERWATCH: Z tvé formulace mám trochu dojem, že tyhle zprávy bereš jako reálné od člověka z daného účtu. (Pokud se mýlím, tak beru zpět, ale tak třeba někdo jiný zde to nezná.) Všechny tyhle zprávy (typicky přes WhatsApp apod.) jsou scam od podvodníků a kliknutím na odkaz "hlasování" a následným zadáním ověřovacího kódu nebo třeba naskenováním QR kódu umožníš útočníkovi propojit se s tvým účtem. Může pak číst tvoje zprávy a psát lidem z tvých kontaktů, takže jednak tvým jménem rozešle stejnou sračku všem tvým kontaktům a jednak (což je hlavní cíl) si tvým jménem od někoho z kontaktů zkusí "napůjčovat" prachy :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Když o sobě někdo tvrdí, že je nešikovná, když si nedokážete uplést f.cop, co bych pak musel bejt já, když mám občas problém se jen oholit strojkem 🤔
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Zamerne neodpovidam na zpravy lidem, kteri po mne chteji abych na internetu hlasoval pro jejich zname v ruznych soutezich.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Nedokazu si sama sobe zaplest francouzsky copy, proste ne, navody, tutorialy ci realne ukazky…ani prd. Dneska jsem loktama malem rozbila zrcadlo. Merde. Ok po operaci karpalu ty prsty stejne moc necitim, ale musim se priznat jeste jednou…je to vymluva. Nesikovna na tyhle veci jsem byla vzdycky.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Nenápadně očumuju holkám v gymu hezký zadky.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Nikdy jsem nehrál na Nintendu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam